""
""

Čačani se ne odriču Evrope

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.16. | 12:24

"Povratkom Milorada Kosanovića dobili smo na samopouzdanju”, kaže golman Zebri Vladimir Bajić

Čačanski Borac se još uvek ne odriče visokog plasmana u srpskoj Superligi (veći deo sezone proveo na drugoj poziciji iza Crvene zvezde) i izlaska u Evropu. To je Mozzart Sportu potvrdio i golman Zebri Vladimir Bajić koji napominje da se povratkom trenera Milorada Kosanovića i osvajanjem tri boda u minulom kolu vratilo i samopuzdanje u tim.

Ubedljivo smo dobili niški Radnički sa 4:1 i ponovo smo dobro raspoloženje vratili u svlačionicu”, kaže za naš portal Bajić i nastavlja. “Borac ima svoju kalkulaciju za  plasman u Evropu. U toj računici su i tri boda iz duela sa Radnikom, ali goste maksimalno respektujemo. Surduličani imaju niz kvalitetnih pojedinaca, trenera Miloša Veselinovića čiji rad stvarno poštujem, ali učinićemo sve da trijumfujemo.

Izabrane vesti

Borac je trenutno šesti sa 26 bodova, tri manje od Nišlija i četiri poena manje od Novosađana. Da li se razlika može sustići?

“Naravno, mi imamo i utakmicu manje protiv Zvezde. Dakle, za nas je u opticaju 12bodova, a do kraja igramo sa Radnikom, Vojvodinom, Zvezdom i Voždovcem. Novog prvaka smo već pobeđivali u Kupu Srbije, a sad smo domaćini. U Novom Sadu je možda ključ za četvrtu poziciju i po tradiciji smo dobri protiv Lala. Optimisti smo sa pokrićem, to je najvažnije”, zaključio je Bajić.

Borac će večeras od 19 sati ugostiti Radnik, a biće oslabljen za Darka Zorića koji ima kartone.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Vladimir BajićSuperligaSrbijaMilorad KosanovićEvropaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara