""
""

Čačanski preokret – Borac je savladao šampiona Crne Gore

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.02.17. | 10:24

Šef stručnog štaba Borca je zadovoljan rezultatom od (4:3) za njegove pulene, ali više neće tolerisati greške koje rezultuju lakim golovima protivnika

Turističko putovanje ne postoji u rečniku Mladena Dodića, šefa stručnog štaba Borca! Zebre su morale poprilično da se znoje, a poslednja savladana pripremna prepreka je Mladost iz Podgorice. Igralo se zbilja oštro, mimo svakog očekivanja za konačnih 4:3 u korist Čačana.

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu su mreže mirovale, ali je imalo šta da se vidi. Oba tima su otvoreno ušla u meč. I Čačani, kao i njihove kolege iz aktuelnog prvaka Crne Gore su propustili nekoliko izglednih prilika, pa se na odmor otišlo sa nulama na semaforu.

Onda je sve prsnulo, a u našem žargonu slobodni smo da kažemo da je u drugom poluvremenu došlo 7+! Borac je igrao u sastavu: Mišić, Marković, Ignjatijević, Marinković, Sretenović (Drašković), Marčić (Kostić), Zoćević, Jovanović (Anđelković), Živanović (Sajčić), Tiago i Mihajlović (Punoševac).

Ovaj rezultat u svakom slučaju uliva samopouzdanje Čačanima, jer Mladost je aktuelni prvak Crne Gore iz sezone 2015/16, a Podgoričani se trenutno nalaze na drugom mestu iza Budućnosti u nacionalnom prvenstvu. Vredno je spomenuti da je Mladost sezonu 2016/17 započela igrajući po prvi put u istoriji u kvalifikacijama za Ligu šampiona.Bugarski šampion, Ludogorec iz Razgrada je u oba duela preslišao Podgoričane.

„Realno sam zadovoljan, ali ću početi od onoga što ne sme da nam se dešava u borbi za bodove. Nismo smeli da dozvolimo da za svega dva minuta primimo dva identična gola iz kontra napada i na tiome moramo poraditi“, oštro je Dodić osudio greške Zebri na terenu sa veštačkom travom u Ohridu.

„Ono što je veoma bitno je da smo se i pored tog rezultatskog zaostatka digli i kroz jednu agresivnu, pametnu i napadačku igru uspeli da postignemo četiri gola. Ekipa je u tim momentima pokazala veliku psihološku snagu, što je jako bitno“ zaključio  je Mladen Dodić nakon meča koji je zbilja više ličio na takmičarsku trku za bodovima nego na prijateljski susret.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN Press)


tagovi

Borac ČačakMarko ZoćevićMladen DodićMladost PodgoricaPrijateljske utakmicepripremeSreten SretenovićSuperligaZoran Kostić Pirgo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara