"Ćalasan u društvu Kristijana Karambua"
"Ćalasan u društvu Kristijana Karambua"

Ćalasan opet preti: Prodaću dug fondu koji će Zvezdi da uzme deo stadiona!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.02.15. | 13:56

„To je jedini način da se naplatim“, rekao menadžer Nikole Žigića za zagrebački Jutarnji list

Ćalasan u društvu Kristijana KarambuaNema mira u Crvenoj zvezdi! Kada u Ljutice Bogdana zapuše jednu rupu, pojave se dve nove. Tek što su rešili urgentni problem sa Gžegožom Bronovickim odgovorni iz Ljutice Bogdana moraće da se suoče sa novim ultimatumom. Poznati fudbalski menadžer Milan Ćalasan javo je zapretio da će dug koji Crvena zvezda ima prema njemu prodati nekom investicionom fondu.
„Ja ću svoj dug da prodam nekom fondu, koji će Zvezdi uzeti komad stadiona i tako ću se naplatiti“, rekao je Milan Ćalsan za zagrebački Jutarnji list.

Reč o je sumi koja Crvena zvezda duguje Ćalasanu na ime transfera Nikole Žigića u Rasing iz Santandera. Kao što je već poznato visoki napadač je bio 50 odsto u vlasništvu menadžera, pa je najtrofejnjiji srpski klub morao da isplati Ćalasanu oko 3 miliona evra.

Izabrane vesti

Trenutno Ćalasan ima potraživanja od 2,5 miliona evra, a u njegovu korist presudio je i sud u Lozani. Kao što ste već imali priliku da pročitate na portalu MOZZART SPORT, transfer Nikole Žigića, kao i njegov slučaj, jedan je od najkontroverznijih u novijoj istoriji Crvene zvezde.

(Foto MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNikola ŽigićMilan ĆalasanEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara