Komentari na vest

Cela Srbija oplakuje tiket, samo ne Filip: Gol iz mrtvog ugla, golmanu kroz noge… Uvek ta jedna utakmica (VIDEO)

i

izointer32

pre 6 meseci

I mene je bacila, ali za skromnih 20.000, i naravno posle toga pobedjuje opet, a Kasa pIA gubi hah :) Ali jednostavno kada nece ono nece, promasili su na 1:1 pet stopostotnih sansi uz precku i stativu..
G

Goranka Kukić

pre 6 meseci

Zlatno pravilo, nikad ne igraj Portugalce, pogotovo ne utakmice u zadnjim noćnim terminima, ili još gore poslednje utakmice kola ponedeljkom uveče. Ko se opekao zna o čemu pričam.
N

Neno88

pre 6 meseci

I Turska 1.liga takođe naveče...Fener,Beškiktaš,Galata onaj Basak,obore tiket samo tako...
k

kakoe

pre 6 meseci

Uglavnom igra na znanje 30+ utakmica, pff
i

izointer32

pre 6 meseci

U kladionici ti ne treba znanje, vec samo sreca, igrao 2 ili 32 para. Znam sve lige napamet, znam 90% igraca iz engleske pete lige pa sta mi vredi koji q, kada nemam srece.
н

није Он гладан,

pre 6 meseci

Он је бесан...
И

И

pre 6 meseci

To momak za kamere kaže nema veze, a u praksi ih je kleo kao Gutman
m

miki herceg novi

pre 6 meseci

imao je posle Benfike jos utakmica, pa kose nebi gradio da je bila zadnja
q

qqww

pre 6 meseci

Ja sam takođe pao mrtvu Benfiku(1 i D2+) zajedno sa Plzenjom kući protiv Karvine na 3 tiketa i to samo ova dva para za 10.780.000 a bilo bi za 15.640.000 nego mi jedna prekinuta utakmica kvota 1. Konkretno 2 tiketa u Maxbetu i 1 u Mozzartu, taj u Mozzartu za ravno milion dinara.
G

Gostarevic

pre 6 meseci

Skroz ga razumem za ovo što priča, da je više stalo ljudima okolo. Ja sam na svetskom nalupetao neke utakmice, na 100din dobitak 880.000din (naravno ni blizu ovom njegovom), i logično pričao sam drugarima, porodici, itd. Svaku utakmicu koja je uticala na tiket, pratilo je 5-10 ljudi koji su mi stalno slali poruke "DESILO SE OVO DESILO SE ONO JAOO JE L SI VIDEO", muka mi je bilo više. Kada je pala pretposlednja utakmica, bukvalno sam osetio olakšanje. A verujem da je njemu isto tako pa puta 10.
b

bruka

pre 6 meseci

Poslednja utakmica, za dobitak od 50 miliona, mogao je da brani tiket sa nekim nenormalnim parama, bukvalno kako zna i ume da nabavi 5 hiljada evra i stavi na duplu sansu, verujem da je kvota bila preko 5
M

Mjv

pre 6 meseci

To ti sto si u svojoj glavi zamislio da je poslednja da bi pametovao ovde, ne znaci da je o bila poslednja. Covek je pao na jednu, a ne na poslednju.
D

Dodjos

pre 6 meseci

Ja sam bio na tekmi, zao mi je tiketa ali iskreno Casa Pia je pruzila dosta dobar otpor... Igrac utakmice za casa piu levo krilo JAJA brazilac.
O

Oopsalaa

pre 6 meseci

Ne da je pružila dobar otpor nego je bila bolji tim na tom meču. Čak su i penal promašili. Ja sam isto pao na Benfiku, ali za samo 32.000.
j

jbg

pre 6 meseci

Stvarno šteta!Sigurno bi sredio svoj život ( ne mislim ništa loše) ili bi mogao da napraviš neke planove za dalje. Šteta
B

BigVlad

pre 6 meseci

Ovo su pare koje ti menjaju život. Ako si iole pametan, sa ovim parama možeš napraviti dobar posao, kupiti stanove ili uložiti u nešto. Velika šteta