Cela Srbija oplakuje tiket, samo ne Filip: Gol iz mrtvog ugla, golmanu kroz noge… Uvek ta jedna utakmica (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 15:30

“I do golmana je stigao tiket, ali nisam dobio odgovor”, smeje se Filip Radojković u mini-intervjuu za Mozzart TV

Jedan korak ga je delio od 50.000.000 dinara, cela Srbija je oplakala njegov tiket, samo je Filip Radojković stoički podneo gubitak. Iako je danas mogao da bude milioner, samo da Benfika nije podbacila protiv Kaza Pije, arhitekta ovog soliterskog tiketa smireno prepričava te dane. Jer zna i sam – sve je to deo igre.

"Uvek je ta jedna utakmica", smeje se Radojković na početku kratkog intervjua za Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Onda nam prepričava kako je uopšte došao na ideju da pokuša da uhvati Mozzartovu maksimalu sa klasičnom anakondom od 30+ parova.

"Nedelju dana pre tog tiketa pao sam na dve utakmice za 4.500.000 dinara. I onda sam sa društvom išao na utakmicu u Milano i na putu do tamo sastavio tiket za narednih nedelju dana. Nisam imao nikakva očeivanja. Ali kako je prolazilo vreme, dan po dan, sve sam zaokruživao… Do te subote i Benfike."

Dobro se seća svega…

"Šta bih sada rekao? Benfika je igrala super do tog trenutka. Pogotovu protiv Kaza Pije, koja je sada ušla u prvu ligu. A Benfika brani titulu, igra Ligu šampiona, utakmica pred derbi sa Sportingom… Očekivao sam lagana tri boda na kvotu 1,23. Gol iz mrtvog ugla, golmanu kroz noge…"

Zanimljiv nam detalj otkriva Filip, kaže da je vest o njegovom padu stigla i do golmana Benfike Anatolija Trubina.

"Stigao je tiket do golmana! Nisam mu ja pisao, nego preko nekog drugara čiji je drugar igrao za Benfiku. Pa ne znam kakva je reakcija bila, nisam dobio odgovor, a-ha-ha", zadržava Filip osmeh na licu.

I ponavlja…

"Nije prvi put da padnem na jednu utakmicu, tako da nisam bio mnogo potresen. Svi su mnogo više žalii nego ja. Bilo je različitih komentara. Kada sam sutra došao na posao, jedan mi je kolega rekao da bi se on ubio da mu se to desilo. Ali kažem, nisam imao neka očekivanja, nisam se ni potresao".

Ne odustaje dakle, nastavlja sa igrom.

"Ceo život sam u sportu, pratim dosta baš što se tiče fudbala i košarke. To i igram. Više idem na znanje, statistiku, nego na sreću. Uglavnom su to lige petice, uglavnom fudbal, nekad košarka, Evroliga. Tiketi na 500 ili 1.000 dinara. Našu ligu ne pratim mnogo, samo Partizan".

Pa kad je već tako: Od Mozzarta utešni poklon – dres Partizan Mozzart Beta. A, tiketi padaju i prolaze. Biće i onih sa srećnim krajem.




tagovi

Mozzart TV

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara