""
""

Čelsi dovodi još jednog zadnjeg veznog! U januaru...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.09.16. | 14:20

Plavci se posle Kaseresa i Zulea pripremaju za novu operaciju na fudbalskoj pijaci

Ni približno zanimljiv prelazni rok kao što se očekivalo nije uradio Čelsi. Novom treneru Antoniju Konteu skoro da nije ispunjena nijedna želja.  Za velike pare su dovedeni Miši Batšuaji, Ngolo Kante i David Luiz koji su više bili želja uprave nego trenera dok je jedina njegova izričita želja bio levi bek Markos Alonso iz Fjorentine.

Izabrane vesti

Zato je Čelsi već u septembru počeo da misli o narednim potezima na fudbalskoj pijaci. Uskoro bi ugovor sa njima trebalo da potpiše Martin Kasesers koji je slobodan igrač, ali kao što je juče najavljeno on je samo prinudno rešenje do dolaska nemačkog talenta Niklasa Zulea kojeg je pikirao Konte.

Ali to nije sve. Čelsi juri i pojačanje u veznom redu s obzirom da Konteu nisu ispunjene želje poput Najngolana ili Vitsela. Izbor je brazilski vezista Tijago Maja koji je nedavno sa olimpijskom selekcijom Brazila osvojio zlatnu medalju.

Čelsi je još početkom jula počeo razgovore sa Santosom čiji član je Tijago Maja. Ali zbog Olimpijskih igara nije došlo do konkretnih pregovora jer Plavci nisu želeli da dovode igrača koji bi im se kasno priključio. Odložili su pregovore za januar. Kako javljaju brazilski mediji, Santos je raspoložen da na zimu proda Maju jer se u Brazilu tada završava sezona. Igrač ima ugovor do 2019. što je u barzilskim uslovima relo vremo za prodaju. Spekulisalo se da cena brazilskog reprezentativca iznosi 15.000.000 evra što i nije neki veliki trošak za Plavce koje bi na zimu mogli da napuste Džon Obi Mikel i Marko van Ginkel.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tijago MajaPremijer ligaEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara