""
""

Čelsi hoće Kerola! Ponuda za vezistu već spremna…

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.01.18. | 23:20

Dva pojačanja na vidiku

Antonio Konte ima svoje želje, Čelsi opet ima svoje. Plavci jure na nekoliko strana u potrazi za januarskim pojačanjima, a ostrvski mediji su večeras lansirali priču o interesovanju Čelsija za dvojicom engleskih fudbalera čije karijere su krenule nizbrdo.

Izabrane vesti

S obzirom da je sve izvesnije da će Konte ostati bez Batšuajia koji želi minutažu zbog predstojećeg Mundijala, potreban mu je rezervni napadač za Moratu. U prvi plan je iskočilo ime Endija Kerola koji nije standardan u Vest Hemu. Konte želi snažnog napadača koji bi ulazio sa klupe i igrao kada je Morati potreban odmor, a Kerol se uklapa u taj profil. U Vest Hemu je u senci Arnautovića, Ajua, Sakoa i Čičarita tako da bi i njemu prijala promena. A porsale bi mu šanse i da se vrati u reprezentaciju… Međutim, problem su česte povrede zbog kojih je Kerol rizična kupovina za svaki zainteresovani klub.

Čelsi će pokušati da dovede i Rosa Barklija iz Evertona. On je i letos bio na korak od prelaska na Stamford Bridž, ali se sve izajlovilo poslednjeg dana prelaznog roka. Od tada je margibnalizovan u timu Evertpona i nije odirgao nijedan meč s obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora i da je dobio da potpiše novi u Evertonu.

Barkli može već sada da potpiše predugovor sa Čelsijem za naredno leto, ali se to ne isplati ni njemu, ni Evertonu. Čelsi je spreman da već ovog januara plati 17.000.000 evra za obeštećenje što nije loš novac za nekog ko je ušao u poslednjih šest meseci ugovora. Maldi vezista bi u čelsiju mogao da se vrati u formu, ali i u nacionalni tim Engleske pred Mundijal u Rusiji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ros BarkliPremijer ligaEvertonEngleskaEndi KerolČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara