""
""

Čelsi pazari u Andaluziji, meta je ofanzivac od 40.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.17. | 23:10

Antonio Konte razmatra još jednu opciju

Nije tajna da Čelsi razmatra ozbiljne opcije kako u špicu tako i na krilnim pozicijama, a iz Španije večeras stiže vest da je Antonio Konte usmerio pažnju prema Andaluziji, tačnije ka Sevilji gde je pronašao jedno zanimljivo ime. Radi se o povremenom repreznetativcu Španije Viktoru Mačinu Perezu (27), u narodu poznatijem kao Vitolo.

Izabrane vesti

Lokalni list Estadio Deportivo objavio je da je londonski tim samo jedan od nekoliko koji se interesuju za Vitola, a da je Atletiko iz Madrida, koji do januara ima zabranu transfera od strane FIFA i dalje prvi favorit da angažuje. Ipak, prema navodima lista situacija se znatno promenila pa je sada i transfer u Englesku vrlo realna opcija.

Vitolo se pre Čelsija spominjao kao moguće pojačanje Mančester Sitija, a zanimljivo da u ugovoru sa Seviljom ima otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra.
„Atletiko? Ne znam šta će se desiti… Oni nisu jedini zainteresovani klub, postoji njih više“, izjavio je Vitolo pre nekoliko nedelja.

Napadač Sevilje pokušava da ostane miran.
„Nisam još ništa odlučio oko odlaska. Pod ugovorom sam sa Seviljom i želim da ih ispoštujem. Onog dana kada odem iz Andaluzije biću tužan jer sam poprilično vezan za taj klub. Prija mi što me prate Barselona i Mančester Siti, ali oni prate mnoge igrače“, poručio je Vitolo.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

VitoloTransferiŠpanijaSeviljaPrimeraČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara