""
""

Čempionšip: Jokanov popravni ispit, KPR bi nova tri boda, Aston Vila juri prvi trijumf

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.08.17. | 14:59

U najjačoj drugoj ligi planete nikada nije dosadno

Imao je Slaviša Jokanović odličnu priliku da sezonu počne trijumfom, ali se u poslednjem trenutku „zalomilo“ drugačije. Sada ide na noge Redingu temperamentnog Japa Stama, u maloj reprizi prošlosezonskog polufinala plej-ofa, gde je londonski sastav doživeo bolan poraz. 

Izabrane vesti

Reding će imati posebnu motivaciju da ispravi grešku s uvoda sezone, gde je Kvins Park Rendžers očitao lekciju i slavio rezultatom 2:0.

Doduše, Stam neće moći da računa na Omara Ričardsa, koji se povredio i ne bi trebalo da igra danas. Takođe, van stroja su Jan Kermorgant i Džordan Obita, dok bi Pol Mekšejn mogao da se nađe u timu.

Reding ima blagu prednost udnosu na Fulam u poslednjih deset mečeva. Skor je 4-3-2, s tim da je Reding na svom terenu nepogrešiv u poslednjih pet utakmica - tri pobede i dva remija. 


2117: REDING - FULAM, 16.00

Reding je lani eliminisao Fulam u polufinalu plej-ofa; stručnjaci ih i sada svrstavaju među kandidate za promociju, ali nisu blistali u prvom kolu. Zato su ovde svi ishodi realni, možda je najbolje da probate sa 0-2 ili KMB 1X&0-2.


Kardif pred susret sa Aston Vilom nema problema sa povredama, tako da je realno očekivati da će Nil Vornok na teren izvesti postavu koja je obezbedila i trijumf protiv Barton na startu.

S druge strane menadžer Aston Vile Stiv Brus ima na raspolaganju sve „velike zverke“ - Sema Džonstona, Nila Tejlora, Džona Terija, Alana Hatona, Ahmeda Elmohamadija, Glena Velana, Leandra Bakunu, Henrija Lensberija i Gabrijela Agbonlahora.

Kardif je poražen na tek dve u poslednjih 13 mečeva protiv Aston Vile na svom terenu, uz tek tri remija.


2121: KARDIF - ASTON VILA, 16.00

Veteran Džon Teri izjavio je da bi mu promocija u Premijer ligu sa Aston Vilom značila koliko i trofeji koje je osvojio sa Čelsijem. No, gosti su startovali remijem, a Kardif je obično neugodan kod kuće, pa je naš izbor tvrdi kec.


Šefild bi za susret protiv KPR mogao da računa na tandem Morgan Foks - Lijam Palmer, dok će lekarske ekipe KPR proveriti stanje Konora Vašingtona pred novi izazov. Opet, Grent Hol i Džordan Kazins će i ovaj meč da odmaraju.

Šefild je u seriji od pet utakmica bez poraza protiv KPR, a poslednja dva okršaja je dobio. 


2119: ŠEFILD VENZDEJ - KPR, 16.00

I Šefild Venzdeju će, kao i Redingu i Fulamu, biti potrebno malo vremena da se oporavi od i dalje svežeg neuspeha u doigravanju za Premijer ligu. Međutim, Sove znaju sa Kvins Park Rendžersom, tako da imaju prednost na ovom meču.


ČEMPIONŠIP - 2. kolo

Subota:

16.00 Barnsli - Ipsvič
16.00 Birmingem - Bristol Siti
16.00 Brentford - Notingem Forest
16.00 Kardif Siti - Aston Vila
16.00 Derbi Kaunti - Vulverhempton
16.00 Hal - Barton
16.00 Lids - Preston
16.00 Milvol - Bolton
16.00 Šefild Venzdej - KPR
18.30 Midlzbro - Šefild junajted

Nedelja:

14.30 Norič - Sanderlend

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara