Komentari na vest

Lazetić anestezirao Duljaja: TSC je fenomen(alan) kad igra sa Partizanom

3

35 titula

pre 15 dana

A tako su visoko leteli jesenas. Ono jesenji prvaci sve je regularno,usvajamo prvenstvo,kup je naš,tako se igra,pogođena pojačanja,štitovi neprobojni PARNI VALJAK gazi sve redom. A sada nije ništa regularno i štitovi popucali.

Samo Partizan

pre 15 dana

Videli smo i te stitove na cijoj su strani na poslednjem derbiju ,niko se nije vise od vas lozio da cete izdominirati pre pocetka sezone a da ce Partizan biti samo igracka i na kraju prvenstva pasti jos nize nego sto je bio a ne da ce jedan deo prvenstva biti prvi i ozbiljno uzdrmati ljubimce rezima.
J

Jovanjo

pre 15 dana

Lepo veče za letenje ali nazalost nista...NULA
R

Renesansa

pre 16 dana

Neki krenu kao Trce bolji od Zvezde. Ekipa neobavezno,kao Mega u kosarci i kad videli evropu i jedni i drugi demontiraju. Tako da ovi grobari sto veličaju tsc iz svoje nemoći sa komentarima,malo ipak dovedu se realnosti.
O

Ojo

pre 16 dana

Opet Dušan Ilić
f

fenomeno

pre 16 dana

Ma dajte molim vas. PODVIG?!?!? Kakav je podvig dobiti raspalog Partizana. Tsc je bolji i igrački, i finanaijski, i organizaciono, po svemu
J

Jovanjo

pre 15 dana

TSC je ozbiljan klub
B

Bane15

pre 16 dana

TSC je po svim parametrima bolji, i veci klub od Partizana. Partizan je SFRJ proslost
H

History

pre 16 dana

U SFRJ od 1966 do 1983 da nije bilo produzetka u ljubljani 1977me do 98 minuta postili bi 17 godina. U SFRJ zvezda ih tek rasturala i pobedama i titulama. Vidi google,mislim mladji naraštaji.
M

MNM

pre 16 dana

Sudija je kriv,kmeee
N

Nemanja8989

pre 16 dana

TSC je bolja ekipa od Partizana.
N

Navijaci su krivi

pre 16 dana

Imaju velika ocekivanja od malog kluba. Oduvek.
b

bvbx

pre 16 dana

tsc je najbolji u ovoj ligi. ali oni ne smiju protiv CZV ni gol da daju. CZV je drzavni projekat i to zna cijeli region dzaba udarate dislike
D

Da daa

pre 16 dana

Pokazali su se u Evropi. Obrukali nas i srozali nam koeficijent!
@

@da da

pre 15 dana

Inace su komsija i komsinica bas opravdali epitet dva najveca kluba xaxaxxa. Dve najvece sramote crveni lopovi i crni nesposobnjakovici
6

687

pre 16 dana

Hoćemo da gledamo našu decu, puštaj mlade da igraju! Ovi Afrički galaktikosi ne znaju šta je naš dres!
b

batabane

pre 16 dana

Nije Lazetić, već, fss i Minaković. Sve je počelo od momenta kada svira faul od Saldanje, jer u padu stvarno kači Stojića, ali je pao jer ga je Stojić udario rukom u predelu vrata, što je po svim pravilima crveni karton. A on solomonsko rešenje, svira faul Sajdanji. Pa gde je car, jer kad je takav start moraju da reaguju. Zatim var ne poziva ni u slučaju kada povratna lopta pogadja u ruku Petrovića. Bedni ljudi, btuke.
t

tatamane

pre 16 dana

Dečko ajde oladi.....
D

DS3

pre 16 dana

Koji car nije reagovao?
U

UVN

pre 16 dana

Samo nek uzivaj,sto uprava,sto njihov nadredjeni koji ga je tu i postavio i rekao neces iz Partizana dok im ne pobegnemo 20 titula.Cuti tribina tuzna,cutimo svi,cuti javnost..pa nekad su "glave letele" za ne resen rezultat,odma pritisak svih,drugi neresen odlazi Djukic,Tomic..svi...a sad sto vise gazis jadni nas Partizan to te manje pitaju za ostavku..Sme li iko da pita te ljude kako ih nije sramota i imaju li stida i srama..uprava napolje
e

ejjj

pre 16 dana

Sta se to desava u Zagorju?
G

Gostttttttt

pre 16 dana

Hahhaah kakav bre Duljaj aj nemoj da se zezate vise....
D

Dragooo

pre 16 dana

Najavih ja -13, al malo sam se zeznuo ipak je -11 brrr
M

Mauro Tasoti

pre 16 dana

Sramota od igre,stadion prazan.Možda je jedini spas ŠOK TERAPIJA.Duljaj bi trebao da pokaže na delu to da je pravi Partizanovac i jednom neopozivom pokaže koliko voli klub.U suprotnom preti nam opasnost da ponovi uspeh iz prošle sezone.
B

Bane15

pre 16 dana

Nema ko da dodje...oni prate play in ...ups
H

Hersonisos

pre 16 dana

Niko nije kriv osim tebe Majstore..imaš štopera u prvih 11 koji je bio na klupi Čukaričkog,zločin koji traje, ..uvodiš napadača koji mu je tu društvo pravio..Imaš bekovski par Vojvodine od prije 5 godina..imaš penzionerski vezni red sporiji od kornjače..Fudbal nije više samo znati nego i moći,a oni nemogu ...stavljaš u prvih 11 igrače koji treba da se prodaju a ne koji zaslužuju,da se klub ne bi ugasio???Partizan takvim radom narednih 10 godina neće prići ni jednom trofeju i šta si onda napravio Treneru..kažeš imaš mlade igrače iza tebe će nešto ostati...Goh,Severina,Kovačević,Janković..na njima ćeš uzeti pare? Ja vidim da su prošla 2 prelazna roka da ekipa niti ima igru niti ima snagu,da ekipa kad ih imalo bolji protivnik stisne gore da loptu do centra ne mogu iznijeti i da krene nabijanje i gubljenje iste ..vidim da TSC izgleda za nas ozbiljna Evropska ekipa a sumnjam da imaju naš budžet??? Pa kako onda to..ima samo jedno objašnjenje neznanje..teško je postalo i gledati Partizan ,jer unaprijed znaš da će neko iz odbrane teško kiksati,nebitno da li u predaji lopte ili građenju protivnika da ne govorimo o postavljanju ofsajd zamke... Ovo ne valja a jedini krivac u sportu je onaj koji vodi i selektira ekipu ,a ako dozvoli da mu drugi selektiraju ekipu onda čuje još veći krivac!!!!
T

Trnjina

pre 16 dana

..."vidim da TSC izgleda za nas ozbiljna Evropska ekipa a sumnjam da imaju naš budžet???" FK Partizan je od svog osnivanja na budzetu Srbije!
m

milisav kekez

pre 16 dana

javljaju se navijači od državnu miljenicu danas u novi sadu nisu prešli centar celo utakmicu vojvodina igrali viktorije izpred zvezdin šesnaestercu celu utakmicu da vam nema sudije da vam sviraju penali na dvaes metri od gola i da vam priznavaju golovi iz opsajd vi bi bilo peti mesto na tabelo u ligi dase zna kad izadžu u evropi svih na njima popravljaju go razliku ahahaha ahahaha
R

Raffa

pre 16 dana

Polako,ajde sada sve to napisi iz pocetka,ali sa razumevanjem.🤣🤣🤣
S

Strucnjakk

pre 16 dana

Buraz, mislim da imaš mnogo većih problema od Zvezde.
E

E jadnici jadni

pre 16 dana

Ma nema veze vazno je da imate botove da botuju protiv Milojevica
E

El Duki kukavni

pre 16 dana

Kuku lele tim je igrao po notama jedinog strelca. Igra je bila kuku vama. Ofanzivni bekovi, naročito Aranđel, dva centralna u odbrani neprelazni, još kad je ušao Taki taki tanana... A trener miran i zamišljen, smišljao izjavu koga da okrivi. I setio se da ne sme. Orban je to. Kuku lele i kuku vama.
C

Cccc

pre 16 dana

Ja kao neutralan mogu samo da konstatuje da ovaj tim TSCa ima i glavu i rep i svako zna šta treba da radi u odnosu na na Zvezdu a pogotovo partizan.
S

Skskkwkw

pre 16 dana

Razumeš se ko Dara u kriv kxxxx pa da slomila!
e

ej, opet ja

pre 16 dana

Sad iz protesta sledeću utakmicu kad krenu sa centra neko dodaju loptu svom igraču.
А

А...

pre 16 dana

...да ли се неко сећа оне изјаве Лазетића после меча са Звездом? Тад је све почело да иде наопако по Партизан.
R

Realan 2

pre 16 dana

4 poraza zaredom... duljaj obara rekorde...
C

Caks

pre 16 dana

Duljaj definitivno nije sefa pa gde je kanute
N

Na barjaku Tole

pre 16 dana

Od kad im je Tole presao iz fotelje na barjak, nesto im ne ide....:))))
M

Mile led

pre 16 dana

Pa ok, bolje 1:2 nego 0:4 kao onomad.
R

Realan 2

pre 16 dana

Vidi se napredak...
1

1959

pre 16 dana

Mora se nešto menjati ovakav Partizan neće osvojiti ni boda do kraja... A Duljaj i dalje tu.....Tužno....
A

Alo bre

pre 16 dana

Igor Duljaj je prevara od trenera,on je covek vlasti i Vazurin.Preuzeo je ekipumkad je Partizan bio 2 mesto a zavrsio na 4 mesto isto tako i sada ce biti.Lozi navijace kao skace pored klupe itd a u stvari je teska PREVARA

Gabs

pre 16 dana

Sta se javljaju i nasladjuju ovi apsolutni sampioni da im nije Glazera i oni bi danas izgubili protiv nikad jace Vojvodine ovako iscupase bod, stvarno su prejaki.
П

Па...

pre 16 dana

...и вама да није било Ђорђевића, Хувентуд би освојио Куп шампиона. Али је било.
D

Dragoo

pre 16 dana

Tek ce vas Voza pregaziti
S

Saša Le

pre 16 dana

Vojvodini smo dali bod da budu treći pošto če TSC biti drugi. Toliko da se zna.

Delija

pre 16 dana

Videcemo kako ce te vi proci, nereseno ili kao danas.

Gabs

pre 16 dana

Znao sam da cete se upecati mislite da ne vidim koliki je kod nas u timu raspad sa istim ljudima odozgo bez trenera,odbrane i ideje u napadu ali vi ne vidite da niste ni blizu toliko bolji koliko mislite.
A

Amin15

pre 16 dana

Ti kada bi znao da vas bacamo u ambis sa namjerom ne bi bio toliko glup ovdje
M

Ma da bre to

pre 16 dana

Iz svemira se mogu videti dve stvari. Kineski zid i da je partizan uzasan. Po kvalitetu mogu da dobiju samo mladost i napredak. Neverovatno je da je ovaj tim drugi, da su ovde danima kukali kako su pokradeni u derbiju. Ko ih je sad krao? Smese vam se porazi od vose, radnickog i cuke....sto je ono , blagi uzas!
N

NoName1

pre 16 dana

Nisam baš siguran za kineski zid.
S

Sudija je kriv !!!

pre 16 dana

Sudija je kriv !
K

Kokodu

pre 16 dana

Dzonika,ti lupetas kao otvoren prozor. Nema drugoplasirani zagarantovanu Ligu Evrope kroz drugo kolo kvalifikacija za LŠ. Mora da prodje to drugo kolo da bi imao LE sigurnu. Nema cak ni LK garantovanu!!!
P

Pobeda je resenje

pre 16 dana

Vojvodina i Tsc pokazali kako i sa minimalnim budžetom moze da se igra protiv dva blizanca iz Beogradskog pasaluka.
B

Broj 1

pre 16 dana

Iliti,Zvezda pokazala kako može sa pola gasa,mislima na moru,da ostane neopažena...misli o tome.
:

:) :)

pre 16 dana

Čukarički je dobio i zvezdu i partizan ove sezone…jednima 2 drugima dao 3
S

SUNĐER BOB

pre 16 dana

Šteta sto nije bilo 2:2 da opet vidimo Duljaljev performans kako leti...
m

miiiii

pre 16 dana

i kad kikanemo mi profitiramo 😂 nk partizaiiii raspad
D

Dje si Joksa

pre 16 dana

Mocart pre neki dan napisa antologijski tekst o tome kako igraci Partizana nemaju sta kome da se dokazuju? Dokazali su da su najgori tim Partizana u istoriji. Da nije Saldanje i Jovanovica, bukvalno bi bili 6,7 u ligi.
D

DS1989

pre 16 dana

Grobari nemaju razloga da strahuju za drugo mesto jer mi od TSC-a izgubiti necemo. I dalje teramo rekord nepobedljivosti kod kuce i nastavice se bez brige... Mozda ne dobijemo i bude X al poraz to ne.

VAR

pre 16 dana

Ako slucajno zaskripi tu ce biti sudija da zazmuri za neki faul u napadu i eto Zvezde nastavlja da obara sve rekorde.
m

molim?

pre 16 dana

Ima jedan problem, ko kaže da će oni da dobiju Vojvodinu? Ima zapravo i drugi, koliko sam razumeo, ako budu drugi, LE je zagarantovana, a tu su lepe pare. Onom što im daje za licencu a skandiraju protiv njega, uzeće im to sa kamatom, i treba, zato će biti drugi, koliko god nesposobni bili. Posle derbija su trebali da smene Duljaja, da polako vraćaju Saldanju, guraju Baždara, i polako se spremaju za leto.
M

MilosBg

pre 16 dana

Sto bi Lola Smiljanic rekao:" Nek' budu oni prvi i drugi ako ih nije sramota".

Obraz

pre 16 dana

Vas nije sramota da budete prvi mi smo bar posteno izbubili ono sto smo zasluzili da izgubimo a vi ne.
d

d.g.

pre 16 dana

Realno, Partizan može u plej ofu pobediti Mladost i Napredak. Ne znam da li je to dovoljno da sačuva drugo mesto.
B

Burek

pre 16 dana

Zanimljivo je da je baš protiv ovih timova kiksnuo nakon remija na Marakani
G

GoranT80

pre 16 dana

Kada pogledate samo kako protiv Partizana igraju Partizanovi bivši igrači i treneri kada vode neki klub protiv Partizana, a kako igraju protiv Zvezde, Zvezdini bivši igrači i treneri sve vam bude jasno. Koliko su samo bivši igrači Partizana kao treneri izbili bodova Partizanu a koliko Zvezdini Crvenoj Zvezdi. Zvezdini igraju sklanjalice protiv njih, a naši protiv nas odigraju najbolje. Da ne budem pogrešno shvaćen. Podržavam da igraju protiv svog bivšeg kluba najbolje. To se zove profesionalizam. Kod zvezdaša to ne postoji. Kod zvezdaša imamo trenera(Lalatovića) koji kao trener kluba u kojem radi ide posle utakmice kod navijača kluba od kojeg je izgubio da sa njima slavi pobedu. To u nijednoj državi sveta nije normalno, samo ovde jeste.
а

ајде више доста

pre 16 dana

са вашим кукањима,ораница сте и цепаница,и престаните више друге да оптужујете за ваше рупе
g

gostttttttt

pre 16 dana

Videli smo danas Radulovića iz Voše, ubio nas je mali.
e

ej, ja sam

pre 16 dana

Onda ništa, svi bivši partizanovi igrači neka budu treneri partizana u isto vreme i eto rešenja! Gubili bi ste bodove samo od svih ostalih...
R

Repac Plandište

pre 16 dana

Kako si ti pronicljiv. Vidiš to je to sto hebe nase kokoske pa nose kockasta jajca. Sine idi i ispljuskaj se ladnom vodom, pa udari dva tri puta glavom u zid. Ako uopšte imas glavu a ne šinjik. Sa ovim su se složili...
S

Svabanoti

pre 16 dana

Prijatelju zato sto vama 65% bivsih igraca i trenera navija za Zvezdu... :D I uvek ce da se trude da vas unakaze :D
B

Bogdan58

pre 16 dana

Pa svi koji poznaju porodicu Lazetić, znaju da svi članovi porodice navijaju za Crvenu Zvezdu. Pa tako i Žarko Lazetić !!!
c

cccc

pre 16 dana

Videli smo Saša Ilić je najbolji primer čovek se rasplakao javno što ga igrači nisu slušali i uzeli bod. I šta bi čovek popušio otkaz.
d

d.g.

pre 16 dana

Kao reecimo Voša danas. Pola Voše Zvezdini igrači, Bandović naš. Pogledaj bilans vašeg grobara Lazetića protiv Zvezde. On želi jadan al ne može. Bog silu ne voli.
Ч

Чокот

pre 16 dana

Да. Као "Сале капи- тен", када је пре две године, прерушен у тренера Чукаричког, покушао да се склони партизану, па није успео. Ваљда је зато плакао после утакмице...
С

Сиви вук

pre 16 dana

Да играмо лигу са 10 или 12 клубова и да у истој нема Ивањице, Сурдулице, Лучана, Железничара, Вождовца, ИМТ и сличних овај Партизан не би био у горњој половини табеле. Реално! Иначе стварно морамо да скратимо лигу и средимо терене. Одмах ће квалитет мало да скочи. Биће бољих утакмица, брже игре, више публике а клубови ће бити бар малчице спремнији за Европу.
J

Jodas

pre 16 dana

Eto da nema svih nabrojanih.. Opet je tu Ofk Jel' Beograd zna li se sta🤔i tu nastaje crvena magija ili madjija a to mi nije samo jasno Srbi preko Drine kako se pise.. I dobrodosli u Republiku Srpsku da to i naucite
m

molim?

pre 16 dana

Tako je, skratiš ligu na 10 timova, igra se 36 utakmica, na lepim terenima, sa jačim protivnicima, biće zanimljivo prvenstvo. Uz dužno poštovanje, država bolje da je kompletno rekonstruisala stadione u Kragujevcu, Nišu i Kruševcu nego što je napravila ova tri u gradovima koji nemaju ozbiljne klubove.
P

Pa dobro

pre 16 dana

Ovo nije ništa čudno. Partizan oo kvalitetu i jeste treći ili čak četvrti tim u ligi.
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Gde ti je obraz Pavle Iliću, opet si pokrao siroti partizan ccccccc.
M

Miksea

pre 16 dana

Na kupujem prodajem traži se sudija koji će suditi u korist Partizana, za neku pobedu, hitno je.
S

Samo

pre 16 dana

Mislim,da ce Vojvodina lagano dobiti Partizan,a Zvezda izgubiti od Tsc-a,sa 45 razlike.
1

12345ss

pre 16 dana

Vojvodina pobedjuje očajne grobare. zvezda daje 3 boda TSCu.
1

12345ss

pre 16 dana

grobarima više odgovara 3. mesto
V

Veselin Bozic

pre 16 dana

Svaka čast Lazetiću, ali je neznanje našeg trenera neverovatno. Super je što je navijač, emotivan ali je takvima mesto sa nama na tribini, ne na klupi. Hoće li iko normalan da uzme da nas trenira!?
H

HOCE NUDI SE

pre 16 dana

ALI NIKO IZ UPRAVE DA GA ČUJE,,,.... LIMENI trazi posao! Mislim da bi vam bio bolji od konform! ISKRENO.
3

35 titula

pre 16 dana

Duljaj se nije probudio još ni od Milojeve anestezije a ovaj mu dao još jednu dozu.
@

@35

pre 16 dana

Lazetic mu udario ladnu oblogu...
D

DS1989

pre 16 dana

Mnogo je leto pa ga sada anesteziraju da bude miran...
C

Caks

pre 16 dana

Svaka ekipa protiv nas posed veci sto znaci ekipa totalno nespremna
M

MilosBg

pre 16 dana

Ekipa spremna da izgubi hahaha
K

Kalcopolista

pre 16 dana

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU,DULJAJA I VAZURU U INAT DUSMANIMA.
d

dffhh

pre 16 dana

Partizan protiv Tsc,dva poraza i nereseno,da li je posteno sto je drugi?

angry_chainsaw

pre 16 dana

Dovesti Lazetića u Zvezdu i ne pitati za novac, i dovesti mu pojačanja koja traži, pritom ostaviti u klubu Olajinku, Krasoa, Bukarija, Hvanga, Krasoa, Glazera, Kangu, Ivanića, Kangvu, Azarova i Pruceva, Spajić i Katai - još jednu sezonu... Pa da vidite gde bi dogurali u LE ili LK, koju bi realno sa 2-3 dobra pojačanja (bekovi i napadač) mogli da osvojimo...
d

dr.Zvezdan

pre 16 dana

@angry_chainsaw Jel ti tesko 7 punih godina bez titule, mora da boli?
б

батице

pre 16 dana

ајде лепо ти одспавај и полако размисли шта си написао,Лазетић у Звезди? нека хвала,не треба нам гробар на клупи,превише је он пљувао по Звезди да би икад био тренер Звезде.
S

Samo da te

pre 16 dana

Obavestim da su Azarov i Prucev prodati.
G

Gostanko

pre 16 dana

Gde su sada naslovi da je Partizan drugi a nije pobedio TSC u dva meca vec ima dva poraza na svom stadionu i remi u Backoj Topoli. Kako sme da bude drugi? Dokaz da su gurani na silu.
m

molim?

pre 16 dana

Pa jesu, seti se prvog dela sezone i onih penala, ili po dva penala u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
G

Guh

pre 16 dana

A u Zagrebu MUK
A

Admine siso

pre 16 dana

A u Zelezniku slavlje.:)
K

Kon

pre 16 dana

Nikada Partizan u istoriji nije imao prirodno "glupavijeg" trenera od Duljaja. Nadam se da će podneti ostavku ako ima imalo obraza.
М

МаркоПП

pre 16 dana

Скор Партизана са ТСЦ-ом у овој сезони: без победе, нерешено и два пораза, уз гол разлику 4:9 у корист ТСЦ-а. Да парафразирам вашу легенду Милана Смиљанића званог Лолита, "Нека Партизан узме друго место ако их није срамота".

Lalat

pre 16 dana

Neko je Zarko Lazetic da pobedi svoj bivsi klub a neko Nenad Lalatovic, ni Zvezdu ni Radnicki nije bilo sramota da uzmu titulu odnosno drugo mesto nakon onakvih namestaljki.
P

Pedja108

pre 16 dana

Ovo je sve logicno. Zvezda nije pobedila, Partizan izgubio. To su posledice dva derbija u kratkom roku, jer su nasi igraci losije kondiciono. Posle proslog derbija, Partizan je bio grogi sledece dve nedelje. I ne bi bilo iznenadjenje da izgube jos neku do kraja.
M

Mileta Car

pre 16 dana

Opet sudije, vasiona, losa trava... za kmecanje i plakanje JSDa gasi se "valjak"
m

mika iz mase

pre 16 dana

Jesu našli Kalula...znali se šta???Još ga traže u kanalu ispod juga na Mari
V

Vulex

pre 16 dana

TSC pravi stub srpstva! Sve Srbi u timu, uz to Veljko Ilic, Mateja Djordjevic, Milos Pantovic, Petar Stanic, Nemanja Stojic, Aleksandar Cirkovic svi moguci buduci reprezentativci, a vec prodali Mihajla Banjca i Petra Ratkova!
@

@vulex

pre 16 dana

Orbanov klub stub srpstva 😂😂😂
T

Trnjina

pre 16 dana

@@vulex Pa u poredjenju sa BG blizancima jeste stub srpstva.
a

argh

pre 16 dana

Džabe i poklonjen faul kod izjednačujućeg gola. Biko je faul, ali od Kastilja.
G

GorsnT80

pre 16 dana

Kada pogledate samo kako protiv Partizana igraju Partizanovi bivši igrači i treneri kada vode neki klub protiv Partizana, a kako igraju protiv Zvezde, Zvezdini bivši igrači i treneri sve vam bude jasno. Koliko su samo bivši igrači Partizana kao treneri izbili bodova Partizanu a koliko Zvezdini Crvenoj Zvezdi. Zvezdini igraju sklanjalice protiv njih, a naši protiv nas odigraju najbolje. Da ne budem pogrešno shvaćen. Podržavam da igraju protiv svog bivšeg kluba najbolje. To se zove profesionalizam. Kod zvezdaša to ne postoji. Kod zvezdaša imamo trenera(Lalatovića) koji kao trener kluba u kojem radi ide posle utakmice kod navijača kluba od kojeg je izgubio da sa njima slavi pobedu. To u nijednoj državi sveta nije normalno, samo ovde jeste.
@

@gorSn

pre 16 dana

Da si gledao danas utakmicu u Novom Sadu video bi jednu sjajnu igru Vukana Savicevica Zvezdinog deteta protiv maticnog kluba.... A ti kukaj i dalje, i neka ti uvek neko treci bude kriv...
D

Deka PG

pre 16 dana

Znao sam da postoji neki razlog za poraz. Hvala što nam otvori oči
1

12345ss

pre 16 dana

znao sam da je neko kriv. dakle sad su vaši krivi. pa vi ste stvarno smešni
C

Chiki laf

pre 16 dana

Rđavom k... i dlaka smeta! Sad nije problem u suđenju, sad je problem u bivšim igračima.. Aj ne kaki, pogledaj samo Radulovića danas za Vojvodina, koliko je silno želeo da postigne gool
V

Veljko9

pre 16 dana

Zasto Duljaj samo sto ne zaplace nakon sto je Natko dao gol?
N

NDCZ

pre 16 dana

Nije imao kerozina za let...
I

Izvinite kako

pre 16 dana

se završila utakmica u Humskoj imali smo neke smetnje u prenosu?
G

Guh

pre 16 dana

Vreme je da se ovo zlo ugasi , vise nikome nece nedostajati
B

Bob.f

pre 16 dana

Goreg stopera nisam video od Kovacevica! A glupljeg beka od Antica...Uprava i navijaci cirkus...Razbili su Partizan uspeli su...!!!
L

Letac

pre 16 dana

Tsc je za klasu bolja ekipa. Da nije bilo ludackih preokreta avangarde i pogodaka u sumrak na 5-6 utakmica, gledali bi i njima u ledja. Ali postenjacine iz Humske zaboravljaju svoje triler zavrsnice.
O

Ojo

pre 16 dana

Bojkotuje sledeću utakmicu
N

NoName1

pre 16 dana

Ali kakav faul kod drugog gola TSC. Vide li sudija da je Aranđel pao kao Sveta u derbiju....msm, pričali su nam da je to faul

Bojank91

pre 16 dana

Bez stvorene šanse, a i taj jedan gol iz nepostojećeg slobodnog udarca (kontra faul). Nije penal ali za Natha slobofnjak na 17m je kao penal za većinu
O

Ojo

pre 16 dana

Vratite pare za licencu !
Z

Ziki33

pre 16 dana

Duljaj NAPOLJE!!!
O

Ojo

pre 16 dana

Šta kaže Rade Bogdanović, jel sve regularno?
T

Tuneki

pre 16 dana

znaci moze bez stranaca Svaka cast TSCu
g

grobari 30

pre 16 dana

dotakli smo dno zivota...duljaj samo leti ako bog da letice i uprava sa tobom...a jos veca sramota navijaci tsc vode navijanje na jna jebem te zivote
!

!!!

pre 16 dana

Zlo je jos jednom pobedjeno
Z

Zeka Lazarevac

pre 16 dana

Raspadamo se kao klub na svim nivoima. Sramotni smo.
R

RadePetroviccc

pre 16 dana

gasimo se
g

gostbre

pre 16 dana

zasluzen poraz...duljaj i njegovi igraci nezainteresovani za ovu utakmicu....msm da je ovo kraj za duljaja....niko nam nije kriv kao i za kup protiv miljenice.....mi se ne zalimo kad nismo pokradeni
N

Nejbi

pre 16 dana

Partizan jetoliko los da je to za ne povjerovati Uzas jedan !
@

@gejbi

pre 16 dana

Tocno! Najgori u svojoj povijesti! 😂
P

Pfk

pre 16 dana

Nevredi nemoze da se igra ovako kad su svi protiv tebe…….??? Treabalo bi da napustimo taomofenje panek igraju sami izmedju sebe….????
?

??

pre 16 dana

Eto vam vasa realnost navijaci partizana. Pa nastavite da kukate na vetar, travu, izduvanu loptu, itd. Pogledajte istinu u oci, kod vas je sve crno, crnje od dresova, a vecito trazite problem sa strane

Sakur

pre 16 dana

Sada ide izjava onog cirkuzanta ja nisam problem ako neko misli da treba da dodje drugi slobodno ali sam necu otici
D

DarkoSr

pre 16 dana

Jel Kondor danas letio po pisti😂😂😂
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Opet ih je pokrao Pavle Ilić? Hoće li biti neke emisije sa Radetom Bogdanovićem, i kukumavka kako Zvezda krade a siroti partizan svi mrze, šteta što ih i Norsjeland mrzi. Ajmo na treće mesto uskoro.
1

12345ss

pre 16 dana

ali Rade je tek smešan. lik umislio da je stručnjak.
š

šerol

pre 16 dana

E stvarno smo katastrofa i samo se blamiramo kukanjem na sudije. Šta je bre ovo sa ovim igračima, posle uprava kriva, e baš bi voleo da nam dođe i Mijatović i koga želimo pa da vidim šta će biti. A imamo dobre igrače i protiv Zvezde smo pokazali da možemo odlično da igramo ali šta vredi kad samo protiv njih igramo ko dopingovani, ovako smo ko bez trunke snage i volje.
N

NK Partizan

pre 16 dana

Doista steta, mi u Sibeniku cekamo trofej vec 7 godina i nikako da dodje stari. Idem slusati Tompsona i Dina Merlina..
I

I mi

pre 16 dana

u Zadru isto,ja gledao sa deckima i smo se fakat razocarali

PFK NIŠ

pre 16 dana

Uzasna odbrana Partizana, igraci su mnogo psihicki pali... Duljaj ako ostane, gram sramote nema.
R

Repac Plandište

pre 16 dana

Lazeticu napisati krivicnu prijavu. Kondor je zasticena vrsta. Sa ovim su se složili...
r

rsczz

pre 16 dana

Sramota za sudije pa kako to da opet protiv partizana tako lose sude a momci igraju fenomenalno, bas steta...
S

Sta reci?!

pre 16 dana

U istoroji FK Partizan, tesko da je bila gora "cetvorka" u zadnjoj liniji... Muceni Jovanovic svaku tekmu na vetrometini.... Momak zasluzuje da prvi dobije odresene ruke u letnjem prelaznom roku.

VecaBg1971

pre 16 dana

Opet sudija lopov kriv ?! Da nije Lazetic trener TSC i da nije pricao sta je pricao u proslosti o Zvezdi pa i da ih pustimo sledecu da dodju groblju na bod 4 kola pre kraj. Ovako, moracemo da ih peglamo posto im je trener grobarsko g****
K

Kako bese?

pre 16 dana

Otimaj Duljaje!
П

Пеђа РС

pre 16 dana

Нека сад буду вицешампиони, ако их није срамота 😅
Z

Zile zivac

pre 16 dana

Salijte im stravu...
R

Realni Arth

pre 16 dana

Teska tekma, posle derbija, svi umorni, razocarani, izgubili za nedelju dana sve zivo i kup i sampionat, e sad TSC je po kvalitetu bolji od Partizana, i bice tako na kraju, pa Partizan najmanje 15 bodova na ludu borbenost i srecu uzeo, i to sve nekako zadnji minut nastavka, ali zasluzeno da se razumemo. Znaci, Partizan nema tim, to se videlo na pocetku prvenstva zato je Natko rekao da sanse za titulu su 0! Zao mi je pravih navijaca, ja vise ne vidim da osim gradjana ide neko na tekmu posebn ovo veceras ko da je Decembar i da pada sneg, znaci dno -dna. Ja ne vidim izlaz iz ove situacije, sem da svi napuste klub od Vazure pa do Duljaja, a u ekipi da pstane samo Saldanja i ovaj jadni golman koji polako gubi i zelju d abrani, samo siri ruke, jer ne moze covek da brani kad nemas odbrane. Gledam Natka, jedva se vuce jadan barem dao taj gol, Saldanja, mislim da je gotovo, one vise nece igrati ove sezone, toliko nezainteresovan veceras, pa i u derbiju, kao svejedno mi je! Odbrana UZAS, imao sam utisak da igraci TSC-a kad god su hteli mogli da naprave sansu za gol! Definitivno, ne mozes igrato zbiljno jedino protiv Zvezde, i onda ok je, e pa nije, mislim da teski dani nadolaze, jos tezi nego prosle godine! Pozdrav od Zvezdasa!
1

12345ss

pre 16 dana

Opet sudija. Pa dokad više bre.
T

TuNeki

pre 16 dana

Tsc bez stranca Blizanci projekti drzavni, sve stranci
N

Nejbi

pre 16 dana

Blizanci su Vojvodina i Zvezda. Isti grb ista boja dresa.
K

Kekw

pre 16 dana

Vidi se koliko se razumes u sport kada je "drzavni projekat" uvreda. A to sto je TSC projekat Mol grupe, to nista?
D

Dejooo

pre 16 dana

Kakve to veze ima mislis strancima treba zabraniti igrati fudbal u Srbiji.Reci nam samo jedan top klub u Evropi gde su domaci igraci.Bajern,Real,Barsa,Juve,Inter,Siti,Junajted,Celzi,Arsenal,Atletiko,PSZ,jos da ti nabrajam.U svim ovim ekipama po koji domaci igrac ostalo stranci.Voleo bi u nasim ekipama da je moguce da igraju igraci koji vrede po stotinu miliona evra .Znas li zasto?Bili bi puni stadioni ljudi bi dolazili kvalitet da vide.Ovako cijela liga Srbije nema dva igraca koji bi mozda mozda mogli igrat u ligi petice ali u klubovima sredine gornji dio nijedan.
J

Joe Black

pre 16 dana

I ako se Duljaju produzi ugovor pa to je sramota, vidi se da ne mogu normalnog trenera dovesti-to.jest niko nece doci normalan da radi sa ovakivim ljudima u klubu!!!
N

Nejbi

pre 16 dana

Otiso bi i Duljaj. Al se posvadjo s ocem. Ne da mu ovaj u pekaru.
@

@Nejbi

pre 16 dana

E nemoj mu pominjati oca u tom kontekstu, nije među živima...
S

Smesni ste

pre 16 dana

Tako vam i treba , Imate botove koji ce da pljuju po Milojevicu a raspadate se... KOje ste vi dno od kluba
T

Torbicis

pre 16 dana

Ne lupaj,po Milojevicu ste vi pricali sve i svašta a ja lično sam govorio da vam je to najbolji trener u poslednjih 15 godina i voleo bih da jednog dana preuzme reprezentaciju!!!
Z

Zoran18

pre 16 dana

Sasvim logicno da ce mo se raspasti posle onih pljcki u prvenstvenim derbijima i Napretkom.Pogotovo sa ovim trenerskim klovnom .Sta jos treba da uradi da bih bio smenjen.
t

to tek

pre 16 dana

Koje ste vi tek dno, kada ovako dno ne možete da pobedite bez dva penala, sa nadoknadom od 20 minuta i golom iz kontrafaula.
@

@Zoran18

pre 16 dana

,,Da bih bio smenjen" - druže, opismeni se bar malo, ovo nije ni smešno
j

jjjjjjjjjjjjj

pre 16 dana

sada ako vas nije sramota budite drugi bez pobede nad TSC-om, mada mozda zelite da budete treci jer ako vojvodina ne osvoji kup kao treci imate obezbedjenu grupu u evropi a kao drugi ne ,paradoksalno ali je tako
D

Dzonika....

pre 16 dana

Ne lupetaj! Kao drugi imaju obezb3djenu ligu evrope. Kao prosle godine Tsc, kad je ispao od Brage.
I

IVAN 82

pre 16 dana

A ko nece najveceg Dunstera na klupi Partizana da anastazira,pobedi ga,ponizi ga. To zaista nije tesko. On sto zna je da trci kao muva bez glave(takav je bio kao i igrac,obicni trkac i nista vise) pored onog terena,dok mu tim lici ni na sta!! Mi i dalje cutimo i umiremo tiho. Izgleda da ovaj luzer ce nas i ove godine ostaviti bez kvalifikacija za LS!!!
X

XXXL

pre 16 dana

SAD VISE NIJE KRIV ALEKSANDAR VUCIC SAD JE BA METI VIKTOR ORBAN ON JE KRIV
U

Ulla

pre 16 dana

Jeli to nije isto.
p

putuj evropo

pre 16 dana

putuj evropo patizan propo
T

Torbicis

pre 16 dana

Da kao Partizan propao posle ovog poraza,propali smo mi pre pet godina
?

??

pre 16 dana

Hocemo interviju dudljaja!!!
B

Boki080

pre 16 dana

Nije moguce razlog tehnicke Problemi
Џ

Џугариџги

pre 16 dana

Ovaj Cirkovic kad uzme loptu ne gleda gde bije i koga bije, a prebi ove kraljeve malih utakmica koje ekipe iz plej-ofa samaraju redom iz kola u kolo.
i

iiiiiiiii

pre 16 dana

kad igramo nereseno mi profitiramo 😂 sad ce saopstenja i protiv tsc aaa 😂😂😂😂
G

GostRadan

pre 16 dana

Nazalost, bio sam u pravu. Trener, odbrana, sredina, napad, to danas kod Partizana nije postojalo. Znam da glavne krivce ne moze niko da smeni, ali ako bi jos veceras oterali Duljaja, mozda bi mogli da izvucemo taj bod protiv Radnickog za trece mesto. Ostale nema sanse da dobijemo.
D

Drvo

pre 16 dana

Sudija kriv.
K

Kimmi

pre 16 dana

Ma je razlika u kvalitetu između partizana i tsc nego između Zvezde i partizana. Nije baš toliko iznenađenje da tsc dobije ekipu koja je očigledno psihički pala. Lazetić je dobar trener al nisam siguran da je ovo što radi 'fenomenalno'. Ekipa mu se nalazi na onom mjestu na kojem bi objektivno i trebala da bude državni projekat komšija sa sjevera.
g

gg3+

pre 16 dana

Komentator arene dobro nije zaplakao u sred prenosa, donosi odluke umesto sudije, ispravlja greske i naravno kuka nad sudbinom partizana svih 100 minuta
?

??

pre 16 dana

Bruka kolika prvrzenost. Komentator treba da se raduje svakom golu, bez obzira koji klub je u pitanju. Nema ni malo profesionalnosti u njemu
U

Upravo

pre 16 dana

To sam i krenuo da napisem.Ali brate budi neutralan,ok,malo navijaj za Partizan,nije sporno,ali glup ispadas kad ovako prenosis utakmicu.Pogledas li,poslusas li ikad kako zvucis majstore...Smijesno

Sakur

pre 16 dana

Ajmo grobari skandiranje najgorem treneru koji je sedeo na klupi Partizana.Ocekujemo novi bar petogodisnji ugovor za nasu trenercinu
K

Kako

pre 16 dana

ćes skandirali kad ti ni ne znaš kako izgleda stadion?
S

STVARNO MISLIM

pre 16 dana

DA PREVIŠE GLEDAŠ I SLUŠAŠ zeljka PUMU!
K

Kešig

pre 16 dana

Potpuno inferiorni na svom terenu i zaslužen poraz. Možda i peti tim Srbije po kvalitetu, iza Zvezde, TSC-a, Čukaričkog i Vojvodine.
m

markosss

pre 16 dana

zaboravio si radnički, šesti lol
3

35 titula

pre 16 dana

Zar ovakav Partizan treba da nas predstavlja u Evropi?
J

Junker2

pre 16 dana

Ko bi rek’o kobili se nad’o da “majstor tankih kora” nema ni trunku trenerskog znanja.
d

devla

pre 16 dana

krive sudije jbg
D

Djehbdjsbd

pre 16 dana

Em su protiv njih Vucic i domace sudije koje ostete NK Partizai u svakom kolu bilo prvenstva bilo kupa,em izgleda i iz Madjarske Orban deluje i radi protiv crno belih…Sami su izgleda protiv svih..
N

Nejbi

pre 16 dana

Jel to komentarise navijac _stuba crnstva- a ?
С

Свејепијано

pre 16 dana

Брате, ми и кад кикснемо - свеједно повећамо предност у односу на Гробаре.
s

samo to

pre 16 dana

Ja ovde ničeg fenomenalnog nisam video. Samo užasnu odbranu Partizana.
J

Junker

pre 16 dana

Avangarda u epizodi “Igor Duljaj - Guja u njedrima”
G

Gost007

pre 16 dana

Sace saopstenje...sad odbijaju i prvenstvo da igraju😂😂😂
V

Visente Del Boske

pre 16 dana

Nije to nikakav fenomen nego tsc ima bolji tim,bolje pojedince,organizaciono su bolji,meni bi bio veci fenomen da je partizan dobio.
t

tunel

pre 16 dana

Ni izjava trenera. Tehnički problemi odmah i momentalno.
3

35 titula

pre 16 dana

Šta da kaže posle trećeg uzastopnog poraza?
B

BKCZ

pre 16 dana

Mala ispravka, 4. vezani poraz, izgubili su i od Čuke😂
5

5.000.000,00 €

pre 16 dana

Свако је феноменалан кад игра против Дуљаја пекара!!! 🤬 🤬 🤬
a

aleksa101

pre 16 dana

Zna li se šta da li će biti saopštenje FK Partizan i da li će narednu utakmicu sa TSC igrači Partizana izaci na teren
c

cv

pre 16 dana

Duljaje odlazi više ne brukaj se
Г

Групни

pre 16 dana

друго место, мисаона именица ! Дуљаје, требало би да ти се пребаје ...
g

gostic

pre 16 dana

Raspali klub jsd.
S

Sudija je kriv

pre 16 dana

Nijedan derbi im ne daju... hahahahaha
B

Burek

pre 16 dana

Bilo bi iznenađenje da je TSC izgubio
T

Tornet

pre 16 dana

Neka budu sad drugi, ako ih nije sramota.
S

Saučešće

pre 16 dana

Komentatoru Arene!
G

Gostgost

pre 16 dana

I Zvezda kiksira, a opet poveca prednost nad Partizanom