""
""

Ceo grad će se okrenuti naglavačke: kuva se tandem Kasano - Baloteli!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.17. | 12:28

Plus Đampaolo Pacini!

Dvojica loših momaka italijanskog fudbala bi mogli od sledeće sezone da zaigraju u tandemu. Mario Baloteli i Antonio Kasano su želje novog italijanskog prvoligaša Verone.

Izabrane vesti

Đaloblu ne žele da plešu samo jedno leto u Seriji A i nadaju se da će dovođenjem dvojice kontroverznih napadača obezbediti opstanak u elitnom rangu. Kada se na to doda i Đampaolo Pacini koji već dve godine nosi dres Veroneza i koji je u minuloj sezoni sa 23 gola bio najbolji strelac Serije B i najzaslužniji za plasman u Seriju A, onda to stvarno zvuči kao paklen napad…  Sećamo se kako su Kasano i Pacini blistali u napadu Sampdorije pre nekoliko godina.

Verona je već na pragu dogovora sa Kasanom koji je slobodan u izboru nove sredine posle košmarne sezone u Sampdoriji gde je bio izbačen iz prvog tima. Kontroverzni Antonio je već postigao načelan dogovor sa Veroninim sportskim direktorom Fušom. Što se Balotelije tiče, to je daleko teža meta.

On je u Nici oživeo karijeru i imao odličnu sezonu. Pominjalo se da bi mogao u Borusiju Dortmund, ali kako Lusijan Favr nije preuzeo Milionere, tako je propala opcija da za sobom iz Nice povuče i nestašnog Marija. Njemu je istekla pozajmica u Nici, ali i ugovor sa Liverpulom, pa je slobodan u izboru nove sredine. Pominjali su se i Marselj, Zenit i Sampdorija kao zainteresovani klubovi, tako da Veroni neće biti lako da ga ubedi. Takođe, Nica mu nudi novi ugovor sa povišicom…

Međutim, ako bi pristao na selidbu u Veronu onda bi Serija A zaista dobila drugu dimenziju naredne sezone. Baloteli i Kasano garantuju ludu zabavu gde god se pojave. Nikada nisu igrali zajedno u klubu iako su nosili dresove Milana i Intera, ali su jedno vreme bili sjajan tandem u reprezentaciji. Kod Ćezarea Prandelija na EP 2012. godine su blistali u napadu Italije i doveli Azure do finala gde ih je zaustavila Španije. Nikada posle toga nisu ponovili te igre u reprezentaciji… Kasnije su se malo prepucavali po novinama i društvenim mrežama, prozivajući jedan drugog za neke izjave.

Verona je spremna na rizik sa dvojicom kontroverznih momaka. Romeo i Julija bi mogli da padnu u drugi plan kao ako Baloteli i Kasano dođu u grad… 

(FOTO: Action images)


tagovi

Antonio KasanoĐampaolo PaciniEvropaItalijaMario BaloteliSerija AVerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara