"Mario Baloteli"
"Mario Baloteli"

Ceo Liverpul na nogama: Baloteli će biti naša ikona!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.08.14. | 13:03

Oldridž kaže da će Mario postati miljenik navijača, Rodžers najavio debi za nedelju, Alen nestrpljiv da zaigra sa Italijanom

Mario BaloteliOtišao je Luis Suarez, stigao je Mario Baloteli. Dok se deo engleske javnosti pita da li Liverpul vuče poteze u želji da timu ubrizga injekciju adrenalina, legende kluba sa Enfilda sigurne su da će novi špic ekipe Brendana Rodžersa doneti više koristi nego problema koji su, za sada, obeležili njegovu karijeru.

Tako čuveni napadač Džon Oldridž smatra da su Crveni napravili kvalitetan posao potpisivanjem ugovora sa doskorašnjim napadačem Milana i da bi Italijan mogao da bude sjajna pokretačka snaga, kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona.
Baloteli nam daje opciju više u napadu. Dosta je utakmica pred Liverpulom, dobro je što Rodžers ima još jednu mogućnost. Mario može da igra zajedno sa Staridžom u sredini ili će Danijel premestiti na krilo, kao što je činio minule sezone. Balotetli može da bude fenomenalan. Reč je o tipu igrača koji će postati miljenik navijača. On može da bude ikona“, rekao je Oldridž, koji je za Liverpul dao 63 gola na 104 utakmice.

Izabrane vesti

A Mario bi prvu mogao da odigra već u nedelju, u derbiju sa Totenhemom (nedelja, 14,30). Bar je to najavio Brendan Rodžers, reakvši da je 20 miliona evra plaćeni napadač u zadovoljavajućoj formi.
„Mislim da će Mario debitovati ovog vikenda. On je dobro fizički pripremljen, možda ne za ceo meč, ali će biti od pomoći. Uradili smo analize koje su pokazale da se nalazi u dobrom stanju i biće u kombinaciji za utakmicu protiv Totenhema“, rekao je Rodžers.

I u svlačionici su oduševljeni Balotelijevim dolaskom. Ako ništa drugo biće im zabavno.
Uzbuđen sam što ću sarađivati sa Mariom. On je fudbaler ogromnog kvaliteta, biće velika opasnost po rivale. Jedva čekam da zaigramo zajedno“, rekao je Džo Alen.

(FOTO: Action images)


tagovi

Brendan RodžersDžon OldridžEngleskaEvropaLiverpulMario BaloteliPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara