""
""

Crvena zvezda najbolji sportski brend Srbije

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.11.15. | 21:11

Crveno-beli su ovu prestižnu nagradu dobili prvi put, a ona se dodeljuje na osnovu istraživanja javnog mnjenja, koje je ove godine vodila agencija Mediana

Košarkaški klub Crvena zvezda proglašen je za najbolji sportski brend u Srbiji! Srpski šampion i prvak Jadranske lige je ovu laskavu titulu dobio na najvećoj regionalnoj konferenciji o sportu - SPORTO, u Portorožu, objavljeno je na zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

Crveno-beli su ovu prestižnu nagradu dobili prvi put, a ona se dodeljuje na osnovu istraživanja javnog mnjenja, koje je ove godine vodila agencija Mediana.
"KK Crvena zvezda već godinama na polju marketinga i predstavljanja svog kluba, čini krupne korake, od raznih promotivnih akcija, sponzorstava, pa do kompletne ponude za gledaoce na utakmicama, koje klubu donose prihode, i koji će u bliskoj budunosti u potpunosti od našeg kluba napraviti moderan i finansijski potpuno samoodrživ sistem, kome naš klub već godinama teži", stoji u zvaničnom saopštenju na klupskom sajtu.

Ovu prestižnu nagradu u ime Crvene zvezde u petak je primio direktor marketinga Filip Sunturlić:
"Zahvaljujemo se organizatorima SPORTO konferencije, na nagradi za najbolji sportski brend u Srbiji, u oblasti Klubova i organizacija. Naporan i veliki rad u prethodne 4 godine, je dobio i potvrdu kroz ovu nagradu. Veliki uspeh je šta smo uspeli da uradimo za 4 godine, da napravimo moderan sportski sistem, finansijski samoordživ, nalik onima kod najvećih Klubova i sportskih organizacija u Evropi. Sama činjenica da smo 3 godine zaredom sa uspehom učesnici Evrolige, i da smo prošle godine osvojili triplu krunu, su pravi pokazatelj naše vizije. Za ovu nagradu su podjednako zaslužni svi, od igrača od prošle sezone, ali i ove sezone, svi Zvezdini bivši asovi, treneri, ali i svo koji rade dononoćno (od ekonoma, svih ljudi u menddžmentu, volontera pa sve do predsednika Kluba) da bi Klub bio tamo gde pripada, u samom vrhu. Zato ovom prilikom svima kojima crvena boja u srcu, čestitam ovaj trofej, a nama će ovo biti podstrek da nastavimo još jače da radimo".

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaNebojša ČovićJadranska ligaFilip SunturlićEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara