"Miloš Kosanović"
"Miloš Kosanović"

Crveni ne važe za dobrog momka Kosanovića - spreman za finalni obračun od 3.100.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.03.16. | 12:20

Dobre vesti za Standard pred okršaj sa Klub Brižom u finalu kupa

Miloš KosanovićNedelja, 16. sati na stadion Kralj Boduen u Briselu. Jedan preko puta drugog Klub Briž i Standard Lijež. U gostujućem timu i Miloš Kosanović, uprkos crvenom kartonu u debaklu od Mehelena u poslednjem kolu regularnog toka Pro lige, kojim je Standardu oduzeta privilegija da se takmiči u šampionskom plej-ofu.

Disciplinski organi su, naime, srpskom internacionalcu progledali kroz prste, iako su se saglasili da je isključenje bilo opravdano, ali i da Kosanovićev prekršaj nije bio žestok, te da je njegov dosadašnji dosije u Belgiji praktično besprekoran.

Izabrane vesti

Bilo kako, odlične vesti za navijače Standarda, pa i igrače, koji će se boriti za premije od 9.000 bruto, odnosno svega 4.500 evra neto što je trostruko manje nego što je obećano prvotimcima Klub Briža, jer se oni bore za 27.000 po glavi. Bruto naravno.

Ako gledamo iz ugla klubova Standard ima mnogo više da dobije, jer bi pobedom osigurao učešće u Ligi Evrope i zagrantovanih 2.400.000 evra (Klub Briž je prvi pred početak plej-ofa i nada se Ligi šampiona) na koje možemo da dodamo i premije od 400.000 za oba učesnika Kup finala, pa bonus Pro lige od 200.000 što sumu zaokružuje na 3.100.000. Ali ni to nije sve, jer će klubovi podeliti i prihode od prodatih ulaznica. Toliko novac u ovom teškom trenutku mnogo bi više značio Standardu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Standard LiježŽupiler Pro ligaMiloš KosanovićKlub BrižEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara