"Vardi"
"Vardi"

Čudesno! Vardi ozbiljno ugrožava rekord iz sezone 1931/1932! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.11.15. | 09:40

Napadač Lestera piše istoriju

VardiKada se gleda istorija Premijer lige kao takmičenja koje se igra od sezone 1992/1993, već je uspeo da se upiše u almanahe. Džejmi Vardi je postigao pogodak na svojoj 10. uzastopnoj utakmici čime se poravnao sa Rud van Nistelrojem na vrhu liste kada je ovaj format takmičenja u pitanju. Još jedan gol – i najbolji je!

Takvog napadača je Premijer liga čekala 12 godina: Džejmi Vardi ruši rekorde!

Izabrane vesti

Ipak, on se opasno približio jednom daleko starijem i većem rekordu – može da postane igrač koji je postigao barem gol na najviše vezanih mečeva kada je celokupna istorija najelitnijeg engleskog fudbala u pitanju! Ta taj poduhvat nedostaju mu još dva gola.

Rekord je u posedu nekadašnjeg fudbalera Šefild junajteda Džimija Dana koji je tresao mrežu na 12 vezanih mečeva u sezoni 1931/1932!

Zanimljivo, u sezoni 1950/1951 Sten Mortensen, fudbaler Blekpula, postigao je gol na 15 utakmica u nizu koje je igrao, ali je tokom tog poduhvata izostajao sa nekih mečeva zbog povrede.

Ukoliko želi da sustigne rekord Džimija Dana star 84 godine, Vardi će morati da trese mreže u naredna dva kola kada Lisice dočekuju Mančester junajted, a potom gostuju Svonsiju.

Hoće li uspeti?

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Šefild junajtedPremijer ligaLester SitiEvropaEngleskaDžejmi VardiBlekpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara