""
""

Da krene u 2018. godini! Atletikova megapojačanja Vitolo i Dijego Kosta!

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.17. | 13:32

"Umoran sam od treninga, sada želim da igram", poručio je povratnik u crveno-beli dres

Atletiko je u danu kada ističe zabrana dovođenja igrača predstavio dva nova pojačanja. U pitanju su doskorašnji ofanzivni vezista Sevilje Vitolo i povartnik iz londonskog Čelsija Dijego Kosta.

Izabrane vesti

Transferi dvojice igrača su dogovoreni još ranije, ali će tek sada moći da zaigraju za Jorgandžije. U Atletiku se nadaju da će dolazak njih dvojice popraviti golgeterski učinak ekipe Dijega Simeonea, koji nije bio blistav u jesenjem delu sezone.

Pratite prelazni rok? Volite transfere? MOZZART vam nudi da pogađate gde će ko da pređe!

Vitolo je Sevilji letos plaćen 36.000.000 evra, a proteklih šest meseci bio je na pozajmici u Las Palmasu, dok je Dijego Kosta koštao čak 66.000.000. Ovo će značiti i da će madridski klub do kraja januara morati da proda nekog “kapitalca”, možda i nekoliko, kako bi napravio finansijski balans.
Fizički sam u mnogo boljem stanju nego kada sam stigao. Radujem se što ću moći da pomognem timu. Umoran sam od treninga, sada želim da igram. Video sam tim koji je ispao iz Lige šampiona, ali još uvek imamo još mnogo ciljeva da ostvarimo da kraja sezone. Već mesecima sam čekao ovaj trenutak, zahvalan sam svima u klubu”, rekao je Dijego Kosta.

Jorgandžije već u sredu igraju utakmicu Kupa Kralja sa Lejeidom, dok ih u subotu čeka prvenstveni meč sa Hetafeom na stadionu Vanda Metropolitano.

(FOTO: Action images)


tagovi

Atletiko MadridDijego KostaPrimeraŠpanijaVitolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara