""
""

Da li je Bešiktaš stvarno gazda Istanbula?

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.17. | 11:32

Kvota na domaćina, koji je slavio u prethodna dva međusobna okršaja na svom terenu – 5,10

Galatasaraj je već ispao iz Evrope, Fenerbahče se sinoć obrukao u Skoplju, dok je Bašakšehih pred eliminacijom u plej-ofu za Ligu šampiona. Nema sumnje da Bešiktašovi navijači to gledaju sa strane i likuju, a takav luksuz im je obezbedila prošlogodišnja titula. Šampion Turske diktaturu u Istanbulu mora da uspostavi večeras (20.45), kada u malom gradskom derbiju gostuje Kasimpaši, jednoj od sedam ekipa koje su ostvarile pobede u prvom kolu.

Izabrane vesti

Slavnje na gostovanju Alaniji dobro je upozorenje za sastav Senola Guneša, ali i najava da bi ovo mogao da bude izuzetno zanimljiv meč. Da bi moglo da se dogodi i iznenađenje govori i bliska tradicija međusobnih mečeva koja kaže da je Kasimpaša poslednja dva međusobna okršaja na Tajip Erdogan stadionu rešila u svoju korist i to istovetnim rezultatom (2:1). Za one koji vole rizik, tu je odlična kvota 5,10 na keca.

Ono što je prilično sigurno kada su njihovi okršaji u pitanju jesu golovi. Na poslednjih ped međusobnih duela pala su 23 gola ili čak pet u proseku po meču, a svaki put je naravno došla igra GG3+. Kvota na taj tip je 1,75. Efikasnu utakmicu bismo mogli da gledamo i ovoga puta, s obzirom da domaćin nema šta da izgubi, dok gosti imaju jedan od najboljih napada u turskom prvenstvu.

SUPER LIG – 2. KOLO:

Petak:
20.45 Kasimpaša – Bešiktaš

Subota:
18.00 Karabuk – Bašakšehir
18.45 Bursa – Alanija
20.45 Osmanli – Galatasaraj
20.45 Sivas - Malatija

Nedelja:
19.00 Kajzeri – Goztepe
20.45 Antalija – Ahisar
20.45 Fenerbahče – Trabzon

Ponedeljak:
20.45 Konja – Genčlerbirligi

(FOTO: Action images)


tagovi

BesiktasEvropaKasimpašaSenol GunešSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara