""
""

Da li je on zamena za Kangu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.10.16. | 16:25

Partija mladog Andrije Lukovića jedina pozitivna stvar Zvezdine sumorne pobede nad BSK-om

Ako je nešto bilo pozitivno u sumornoj Zvezdinoj pobedi nad BSK-om iz Borče onda je to igra mladog Andrije Lukovića. Junak finala Prvenstva Evrope za omladince 2013. godine pružio je pristojnu partiju, udarcem sa dvadesetak metara inicirao vođstvo favorita koji se mučio.

Možda i pokazao da bi mogao da postane projekat u koji treba ulagati. Kangina povreda mogla bi da otvori prostor talentovanom vezisti do do kraja jesenje sezone pokaže šta može.

Izabrane vesti

„Ovo je bila veoma teška i bitna utamica za nas. Zvezdi nije išlo u kupu u poslednjih nekoliko sezona tako da je za nas bilo jako važno da premostimo ovu prepreku. Nismo ušli na pravi način u meč, imali smo malo konkretnih šansi na početku. U drugom poluvremenu smo pronašli svoju igru i u poslednjih dvadesetak minuta postigli tri gola. Mogli smo i više tako da smatram da smo zasluženo prošli dalje“, poručio je mladi vezista.

ŠOK U ZVEZDI: Kanga na štakama!

Luković je imao dva odlična udarca koja su zatresla stativu Bogdanovićevog gola.
„Bolje bi bilo da je od dve stative bar jedna ušla u gol, ali moraću da budem strpljiv i golovi će doći. Kod pogotka koji je postigao Srnić može i asistencija da mi se upiše. Svaka pobeda mi znači za samopouzdanje. Stvarno mi je najbitnije da smo prošli dalje, bez obzira na to kakav je lični učinak. Okrećemo se prvenstvu, imamo još dve utakmice do pauze. Najvažnije nam je da osvojimo šest bodova i da mirni odemo na odmor“, dodao je Luković.


tagovi

SrbijaGelor KangaEvropaFK Crvena zvezdaAndrija Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara