"Kristina Mladenović"
"Kristina Mladenović"

Dan teniskih fikseva

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.08.17. | 10:53

Beli sport danas nudi pregršt parova kod kojih nije teško odrediti favorita ili odabrati igru

Kristina MladenovićNakon malog zatišja na teniskoj sceni ponovo je stigla bura. Karavan igračica i igrača polako se nakon nekoliko meseci rada na šljakastim i travnatim terenima Evrope seli preko Atlantika. A tamo su ih sačekale betonske podloge pod otvorenim nebom. Deo sezone koji se kruniše poslednjim gren slemom u 2017, US Openom (28. avgust -10. septembar). US open serija, koja obuhvata čak osam turnira koji se igraju u Severnoj Americi počela je zvanično 24. jula u Atlanti ATP takmičenjem, dok su ove sedmice štafetu preuzele teniserke u Stenfordu.

VANDEVEJ - TOMLJANOVIĆ H1S 1 (-1,5), KVOTA 1,65 

Izabrane vesti

Za početak smo se, ne bi li dali takav ton celom BET INFU odlučili za klasičan fiks, čisto da kladilački dan počne kako valja. U pitanju je sudar sve bolje Amerikanke, Koko Vandevej i talentovane, ali nikada dokazane Hrvatice Ajle Tomljanović. Biće to njihovo prvo odmeravanje snaga koje očekujemo da se završi brzom pobedom domaće igračice.

HALEP - STIVENS KMB 1&1S9-, KVOTA 1,81 

U isto vreme održava se i manji WTA turnir u Vašingtonu koji danas ima mnogo bolji "line-up" za klađenje, pa krećemo od para Halep - Stivens. Ovaj meč bi mogao da nosi epitet "derbija dana". Zapravo, bilo bi tako da je omalena Amerikanka uspela da nastavi sa dobrim igrama od pre par sezona. Ona i dalje ima odličan skor sa aktuelnom finalistkinjom Rolan Garosa (2-3), ali više nema igru. Rumunka ide na pobedu, ali verujemo da će Stivensova pružiti dostojan otpor.

MLADENOVIĆ - MARIJA H1 (-4,5), KVOTA 1,70 

Takođe interesantan par sačinjavaju Kristina Mladenović i Tatjana Marija. "Naša" Francuskinja je apsolutna favoritkinja protiv nemačke teniserke, poznate ranije pod nadimkom Malek i trenutno vodi sa 3-1 u odmeravanju snaga. Biće ovo brzo i ubitačno.

EDMUND - ČUNG TS 3, KVOTA 2,29 

Što se tiče muškaraca, "glavni" turnir naredne sedmice održava se baš u Vašingtonu, a odande jedan par. Izbor nije savršen, ali pažnju skreće duel odličnog Britanca Kajla Emduna i veoma talentovanog Koreanca Hjeon Čunga, trenutno 56. na svetu. Blagi favorit je Edund, koji zauzima 41. mesto na ATP laestvici, ali ne treba zaboraviti da ga je Čung preslišao pre dve godine na čelendžeru u Australiji.

VERDASKO - ESKOBEDO KI 1, KVOTA 1,30 

Nešto južnije, u meksičkom turističkom centru Los Kabosu, ovo je tek druga godina održavanja turnira ATP kategorije 250, ali zahvalujući izuzetnom nagradnom fondu od čak 800.000 dolara, privukao je kvalitetne tenisere.  Za dana smo izdvojili meć prvog kola između Fernanda Verdaska i Ernesta Eskobeda. Iskusni Španac je slavio u jednom duelu sa mladim Amerikancem, i to ove godine u Majamiju. Tada je Eskobedo pokazao da može da pruži dostojan otpor. Verujemo da će tako biti i ovaj put.

Repovi evropske turneje još se vuku, pa se na šljakstoj podlozi u Kicbilu igra još jedan manji, takoreći "turistički" ATP 250 turnir.  U Alpima danas nema posebno zanimljivih mečeva, pa ćemo ga "sačuvati" za neki od narednih dana.

(foto: Action Images)

 

 


tagovi

sportsko klađenjeKristina Mladenovićbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara