"Dauda"
"Dauda"

Dauda ne prihvata ulogu rezerviste, na leto napušta Vitese

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.02.15. | 15:29

Nigerijac je želeo da pronađe novi klub u zemljama gde još traje prelazni rok, ali će sačekati kraj sezone da vidi u kom pravcu razmišljaju u Arnemu

DaudaKrenulo je kao iz snova, postigao je het-trik protiv Ekscelziora, međutim, krajem 2014. preselio se na klupu, a početkom 2015. potpuno se bio udaljio od akcije i češće provodio vreme na tribinama. U poslednjih nekoliko kola vratio se na klupu, ponekad dobije par minuta u finišu meča, pa je više nego očigledno da takav status nimalo ne prija Abioli Daudi.

Nigerijski napadač uveliko razmišlja da promeni sredinu pošto postoje zemlje gde prelazni rok još nije završen, između ostalog bio je na meti i Partizana, ali prema rečima njegovog menadžera Patrika Morka ostaće u Arnemu do leta.
“Abiola će narednih meseci pratiti kakav trend vlada u Viteseu”, rekao je Mork i otkrio u kom pravcu razmišlja njegov klijent.

Izabrane vesti

Činjenice govore da je bivši napadač Crvene zvezde, uprkos tome što je postigao šest golova na 16 mečeva, postao poslednja opcija u napadu Vitesea. Valeri Kazaišvili ima prednost, a u poslednje vreme sve veću šansu dobija i Uroš Đurđević. Rastanak je, čini se, evidentan...

(FOTO: MN Press)


tagovi

ViteseHolandijaEvropaEredivizijaAbiola Dauda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara