""
""

Direktor Superlige: Niko nam se nije obratio oko odlaganja, ne zanimaju me priče između klubova

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.04.17. | 15:49

„Raspored takmičenja je već potvrđen i klubovi znaju kada igraju. Iz Vojvodine nam se nisu obratili takvim zahtevom i mislim da on neće ni stići“, kaže Vladimir Bulatović

Direktor Superlige Vladimir Bulatović poručio je u izjavi za B92 da nikakav zahtev za odlaganje utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine nije stigao iz Novog Sada, kao i da ne očekuje da će ga biti.

Izabrane vesti

Ipak, Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković najavio je takav korak u izjavi za Mondo, a sve zbog navodnog pritisaka koji vrši Partizan.
Nama takav zahtev nije došao. Raspored takmičenja je već potvrđen i klubovi znaju kada igraju. Iz Vojvodine nam se nisu obratili takvim zahtevom i mislim da on neće ni stići”, rekao je Bulatović za B92.

Čelnik najvišeg ranga srpskog fudbala smatra da takav zahtev nije legitiman.
“Ne, takav razlog jednostavno ne važi. Mene ne zanimaju te priče, to je između klubova. Oni znaju kakva prava imaju svi u ligi i to je to. Niko nam se nije obratio kada je u pitanju odlaganje utakmice”, dodao je Bulatović.

Utakmica trećeg kola plej-ofa između Crvene zvezde i Vojvodine na programu je u nedelju od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaVladimir BulatovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara