Đorđević nije hteo u Atalantu, zovu ga da se vrati u Francusku

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.04.18. | 12:59

Srpski napadač koji je marginalizovan u Laciju će biti slobodan na kraju sezone

Sa platom od 1.200.000 evra po sezoni Filip Đorđević je jedan od najplaćenijih igrača Lacija. Tačnije, samo devetorica u timu zarađuju više od njega, a najplaćeniji su Lukas Leiva i Nani koji imaju ugovore od 2.500.000 evra godišnje. Ali upravo zbog te plate, ove sezone nije odigrao ni minut za Lacio!

Rimski kub je hteo da ga se reši prošlog leta i prošle zime, bilo je zainteresovanih klubova u Italiji, ali niko nije bio spreman da mu ponudi istu platu. Srbin je izabrao da trenira, ne igra i da odrađuje ugovor u Rimu. Zvala ga je zimus i Atalanta, ali je odbio...

Izabrane vesti

Uprkos tome što ove sezone nije odigrao ni minut, Đorđević je i dalje interesantan nekim klubovima, a poziv je stigao iz Francuske gde je rešetao mreže u dresu Nanta. Želi ga Monpelje, tačnije njegov trener Mišel der Zakarjan koji ga je ranije trenirao u Nantu i ima sjajno iskustvo u radu sa njim.

Francuzi žele da postignu dogovor sa Đorđevićem pre kraja sezone i obezbede potpis na vreme pre nego što se uključe ostali zainteresovani klubovi. A biće ih jer Đorđević postaje slobodan igrač na kraju sezone što ga čini još atraktivnijom opcijom u prelaznom roku.

Srbinu se pored ugovora smeši i bonus za potpis jer je takva praksa sa slobodnim igračima. Možda u sportskom smislu nije prošao dobro u Laciju, ali će u finansijskom svakako profitirati.

(FOTO: Action images)


tagovi

Filip Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara