"Ture, Handanović i Zabaleta "
"Ture, Handanović i Zabaleta "

Dnevna doza spekulacija o Pepovom Sitiju - stiže Handanović, Zabaleta i Ture idu u Inter?

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.16. | 16:28

Za sudbinu treba da brinu i Kolarov, Demikelis, Fernando, Kliši...

Ture, Handanović i Zabaleta Tema koja će je otvorena sa danom objavljivanja informacije da će Pep Gvardiola biti novi trener Mančester Sitija i koja će trajati do kraja letnjeg prelaznog roka. Uz svakodnevno pojavljivanje često i oprečnih informacija. Međutim, previše je para na računu Građana da bismo je tako lako zanemarili. Previše je zanimljivo maštati o tome kako će izgledati jedan sasvim drugačiji Siti, a i kako će se na ostatak Evrope odraziti silni odlasci sa Etihada.

Gvardiola će, nema sumnje, selektirati tim kakav on želi, a ostrvski mediji od ranije pišu da će “stradati“ Aleksandar Kolarov, Martin Demikelis, Fernando, Gael Gliši... Danas čujemo da su dvojica već pronašla nove klubove. Prema informacija Sana vremešni Jaja Ture i Pablo Zabaleta sreću će potražiti u Interu što se savršeno poklapa sa trendom da klubovi Serije A dovode naizgled "pregažene igrače" i po tradiciji uspevaju da im vaskrsnu karijere.

Izabrane vesti

Naravno, i Siti bi imao svoju računicu. Korijere delo Sport navodi da je Gvardiola bacio oko na Interovog golmana Samira Handanovića, koji odavno već brani na značajno višem nivou od Džoa Harta. Handanović je, međutim, ugovorom čvrsto vezan sa Interom, pošto je prošlog meseca produžio ugovor do 2019, pa bi Građani mogli da zauzvrat ponude Turea i Zabaletu. Uostalom, pitanje je da li bi i Slovenac ostao na "Đuzepe Meaci" ako Nerazuri ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Roberto Mančini je svejedno i prošlog leta pokušao da dovede Turea. Sa Zabaletom je osvojio i onu titulu Premijer lige dok je sedeo na klipu Sitije.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

ZabaletaSerija ASamir HandanovićPremijer ligaPep GvardiolaMančester SitiJaja TureItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara