"Gaj i Moreira"
"Gaj i Moreira"

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN: Partizan slavio na Marakani, Gaj davio Moreiru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.10.13. | 10:25

Strelci za crno-bele bili su Lamina Dijara u 56. i Antonelo Žuka u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena

Gaj i MoreiraNa današnji dan pre pet godina odigran je 134. večiti derbi na “Marakani”. Partizan je pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0, a strelci su bili Lamina Dijara u 56. i Antonelo Žuka u četvrtom minutu sudijske nadoknade  vremena. Duel su obeležili i druga dvojica stranca, ali ne golovima, već umalo tučom na terenu. Posle jednog duela u 66. minutu, Ibrahim Gaj je davio Almamija Moreiru, koga su spašavali Dijara i ostali igrači obe ekipe. Posle toga, odlukom sportskog direktora Ilije Ivića, Gaj je završio svoju misiju u Zvezdi

Tadašnji treneri crveno i crno-belih Čedomir Janevski i Slaviša Jokanović izneli su svoje viđenje incidenta dvojice igrača.
“Nervoza je nastala posle prvog gola i došlo je do neshvatljiog gesta Gaja i Moreire, koji su celu utakmicu pokušavali da provociraju", izneo je svoje viđenje Janevski.

Jokanović je bio još direktiniji.
"Koliko sam video, Gaj je davio Moreiru. Šta je Moreira trebalo da uradi, da ga pusti da ga Gaj zadavi".

Izabrane vesti

Crvena zvezda tada nije uspela da postigne gol, a bila je vrlo blizu. Milijaš je pogodio prečku i stativu, izgledne prilike imali su Subašić i Edgar, ali sreća je bila saveznik Partizana. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Almami MoreiraFK Crvena zvezdaIbrahim GajFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara