""
""

Domino efekat: Koentrao u Monaku! Na zajam

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.15. | 18:55

Portugalski bek napustio Real Madrid

Domino efekat levih bekova je potresao Evropu ovog popodneva. U razmaku od samo nekoliko minuta Roma je potvrdila da je dovela Lukasa Dinja iz Pari Sen Žermena, Sveci da su na Park prinčeva prizemljili Levina Kurzavu iz Monaka, a odmah za njima se oglasili Kneževi, potvrdom informacije da su doveli - Fabija Koentraa.

Levi bek Reala će provesti narednu sezonu na stadionu Luj Drugi, kao pozajmljen fudbaler madridskog kluba, a Monako će narednog leta imati šansu da ga kupi. Za sada se ne zna za koliko novca. Špekuliše se 15.000.000 evra, što je upola manje od vrednosti transfera portugalskog reprezentativca iz Benfike u Real pre četiri godine.

Izabrane vesti

Upravo se Benfika pominjala kao jedna od mogućih destinacija Fabija Koentraa, minulih dana razgovori su vođeni i sa čelnicima Intera i PSŽ-a, da bi na kraju pobedu odneo Monako, jer mu je ta strana odbrane odlaskom Kurzave postala baš „tanka“.

S druge strane, jasno je da za Fabija Koentraa na stadionu Santjago Bernabeu nema mesta. Naročito usled činjenice da je Brazilac Marselo nezamenjiv uz levu aut liniju (i da eventualno mogu da ga menjaju Načo i Arbeloa, čak pod nekim okolnostima i dešnjak Danilo), a navodno je i Rafael Benitez nezadovoljan činjenicom da se Portugalac odmah posle odmora povredio.

 (FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraprelazni rok 2015MonakoLiga 1FrancuskaFabio KoentraoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara