""
""

Dornelas časti i u Rumuniji: Poklon Dinamu i zamena na poluvremenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.16. | 21:25

Posle njegovog izlaska Astra je stigla do boda sa igračem manje

Navijači Partizana izgleda stvarno treba da slave dan kada se uprava ovog tima zahvalila na saradnji Brazilcu Fabrisiju Dornelasu i raskinula ugovor sa njim. Da nije to učinila, ovaj štoper sumnjivog kvaliteta bi sigurno iskidao živce mnogima u Humskoj, sa istim uspehom sa kojim to čini u Rumuniji gde zarađuje fudbalski lebac.

Izabrane vesti

Karioka trenutno nastupa za šampiona Astru Đurđu, a kako igra za ovaj tim nije ni čudo što su u donjem delu tabele i ne mogu da se sastave. Njegovi nastupi za Astru postali su sinonim za kikseve, a novi je zabeležio večeras kada je fenomenalno poslužio napadača Dinama Adama Nemeca koji je rutinski doneo prednost Crvenim psima.

Posle tog kiksa trener Marijuš Šmudika ga je isterao iz igre, zamenio na poluvremenu, i to je pomoglo Astri da se spase stradanja u Bukureštu. Početkom drugog dela Hanča je posle sjajnog prodora majstorski pogodio mrežu gostiju za 2:0 i utabao put Dinamu ka trećoj uzastopnoj pobedi u prvenstvu. Tako se činilo...

Ali je potom Astra uradila stvarno nešto izuzetno, a za početak preokreta pobrinuo se iskusni Sapunaru koji je u 83. minutu smanjio na 2:1 i to nakon što su gosti ostali sa igračem manje. Čak i brojčano slabiji šampion Rumunije se nije predavao pa je na kraju nagrađen i to pogotkom u nadoknadi vremena. Istina iz penala, ali je Nikoara bio precizan i doneo Astri značajan bod koji je vraća ka gornjem delu tabele.

LIGA 1 -  14. KOLO

Petak
Konkordija – Kluž 1:2 (1:1)
/Rosu 34 – Bud 38, Omrani 41/

Subota
Krajova – Panduri 2:1 (0:0)
/Mazarake 53, Ivan 90 – Tukudean 84/

Dinamo – Astra 2:2 (1:0)
/Nemec 34, Hanča 51 - Sapunaru 83, nikoara 90+4/

Nedelja
17.00 Targu Mureš – Gaz Metan
19.30 CMS Jaši – Steaua

Ponedeljak
17.00 Vitorul – Voluntari
19.30 Botošani – Temišvar

(FOTO: Star Sport)


tagovi

RumunijaLiga 1Fabrisio Silva DornelasDinamo Bukurest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara