""
""

Dragoljub Srnić odigrao 100. meč za Čuku: Ponosan sam, ali sada imamo obavezu da prekinemo negativan niz!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.15. | 19:57

"Nije bilo jednostavno stići do tog broja. Mnogo toga se dogodilo u tih 100 utakmica, pregršt uspomena... Eto bolje bi bilo da je obeležena pobedom, ali dobro, šta da se radi", rekao je neumorni vezista Brđana

Nakon tri vezana neuspeha, eliminacije u Evropi, remija sa Radom na Banovom brdu, odnosno poraza od Borca u Čačku, fudbaleri Čukaričkog imaju silan motiv da u meču četvrtog kola Superlige protiv OFK Beograda (subota, 17.00) zabeleže drugi ovosezonski trijumf, vrate se na pobednički kolosek i povrate poljuljano samopouzdanje.

Izabrane vesti

Susret protiv Borca, uprkos porazu, imao je poseban značaj za prvotimca Beograđana Dragoljuba Srnića, koji je odigrao 100. utakmicu u dresu Čukaričkog.
"Lep je osećaj. Stvarno sam ponosan. Nije bilo jednostavno stići do tog broja. Mnogo toga se dogodilo u tih 100 utakmica, pregršt uspomena... Eto, bolje bi bilo da je obeležena pobedom, ali dobro, šta da se radi. Rano primljeni gol u Čačku nas je prosto presekao. Nismo uspeli da se vratimo u utakmicu. Oni su čvrsta i visoka ekipa, pokušavali smo na sve načine da izjednačimo i preokrenemo rezultat u našu korist. Idemo dalje, prvenstvo je tek počelo. Nema za čim da se tuguje. Očekuje nas novi izazov već za vikend i imamo obavezu da prekinemo niz od tri meča bez pobede", rekao je Dragoljub Srnić.

Ekipa Čukaričkog posle utakmice u Čačku imala je slobodan dan, a već od ponedeljka nastavljeno je sa redovnim aktivnostima, odnosno pripremama za još jedan mali beogradski derbi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara