""
""

Dupla pobeda Benfike - Koentrao otišao u Real za 30.000.000 evra, sad se vraća i Kralj daje za platu?

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 16:53

Portugalski mediji pišu da ostaje samo da se dogovori koliko novca za platu će izdvojiti Orlovi, a koliko Real...

Kada je u julu 2011. Fabio Koentrao rešio da promeni sredinu i napravi veliki iskorak u karijeru, Benfika je dobro prošla i zaradila 30.000.000 evra, dok je Real dobio epizodistu koji nikako nije uspeo da se nametne i izađe iz Marselove senke.

Izabrane vesti

Sada, četiri godine nakon što je otišao sa Luža Koentrao je na pragu povratka na mesto uspeha, ali kao pozajmljeni igrač. Tako bar tvrdi portugalski list Koreio da Manja, koji ističe da je u ovom trenutku ostalo da se Real i Benfika dogovore oko toga koju „porciju“ plate će isplaćivati šampion Portugalije, a koji Kraljevski klub. Naime, zbog godišnjih primanja koja iznose nešto više od 2.500.000 evra, Benfika nije u mogućnosti da kompletnu nedeljnu platu isplati sama, a Real je izrazio želju da pomogne.

U stručnom štabu lisabonskih Orlova uzdaju se u superagenta Žorža Mendeša i njegove pregovaračke sposobnosti, kao i dobre odnose koje ima sa Florentinom Perezom, pa očekuju i da će isplate biti podeljene na ravne časti, ali i da će Benfika uzeti 27-godišnjeg levog beka pre Mančester junajteda i Pari Sen Žermena.

Podsetimo, Koentrao je nedavno odbacio mogućnost da se preseli u Sporting i izjavio da bi jedino zaigrao za Benfiku na tlu Portugalije, a u nedavno završenoj sezoni odigrao je tek devet ligaških susreta u dresu Reala, a bio je starter samo u pet navrata. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015PortugalPari Sen ŽermenLiga 1FrancuskaFabio KoentraoEvropaEngleskaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara