Dva projektila utišala Hihon: Valjadolid i Numansija se bore za Primeru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.06.18. | 22:20

Gosti su na El Molinon stigli sa prednošću od 3:1 iz prve utakmice, ali je nisu branili, već su silovito napali i već za pola sata razrešili svaku dilemu po pitanju prolaska u finale – 2:1

Dva ozbiljna iznenađenja u polufinalima plej-ofa špaske Segune. U finalnom dvomeču za ulazak u Primeru igraće Valjadolid i Numansija, petoplasirani i šestoplasirani tim ligaškog dela sezone. Nuzmansija je juče eliminisala Saragosu, dok je večersa Valjadolid i drugi put nadigrao Hihon (2:1) i ukupnim rezultatom 5:2 otišao u finale.

Gosti su na El Molinon stigli sa prednošću od 3:1 iz prve utakmice, ali je nisu branili, već su silovito napali i već za pola sata razrešili svaku dilemu sa dva izuzetna gola. Najbolji strelac Segunde Haime Mata postigao je i 35 gol u ovoj sezoni. On je u 23. minutu odlično namestio loptu na unutrašnji deo kopačke i iskosa sa leve strane matirao nemoćnog Dijega Marina.

Izabrane vesti

Čuvar mreže domaćeg tima bio je nemoćan i sedam minuta kasnije kada je sa 20 metara udaljenosti sevnuo projektil Oskara Plana.

Tanku nadu ekipa Rubena Barahe dobila je u 68. minutu, kada je Karlos Karmona smanjio rezultat sa bele tačke, ali su tada i fudbaleri Hihona, kao i 25.000 navijača domaćeg tima, znali da od plasmana u finale nema ništa.

Prvi finalni meč između Valjadolida i Numansije na programu je u sredu 13. juna, dok će revanš biti odigran trio dana kasnije, kada ćemo i definitivno dobiti poslednjeg učesnika elitnog ranga takmičenja španskog fudbala za narednu sezonu.

 


tagovi

Haime Mata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara