""
""

Dva šamara za Staru damu u Marselju, ni Roma nije prošla bolje u Lisabonu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.15. | 23:03

Juventus protiv Olimpika celo poluvreme igrao bez isključenog Stefana Lihtštajnera, Adem Ljajić bio starter u timu Rome

Neće Juventus po dobrom pamtiti gostovanje u Marselju. Ne samo zbog poraza od Olimpika, već i zbog toga što je Sami Kedira, možda i najveće pojačanje Stare dame u ovom prelaznom roku, povredio butni mišić i sledi mu više od mesec dana pauze.

Izabrane vesti

Sudeći po prvom golu Olimpika, večeras se baš nije igralo ni Đanluiđiju Bufonu, koji je pomalo pogrešno procenio let lopte posle centaršuta ili šuta Romana Alesandrinija u 35. minutu pa je na kraju fudbaler domaćina postigao spektakularan pogodak.

Neshvatljivu glupost u prijateljskoj utakmici kao što je bila ova napravio je defanzivac Juventusa Stefan Lihtštajner koji je u 45. minutu dobio crveni karton zbog vređanja glavnog sudije.

Dobru igru Olimpika zaokružio je marokanski internacionalac Abdelaziz Barada koji je šest minuta pre kraja utakmice iskoristio još jednu lošu i uspavanu reakciju odbrane šampiona Italije.

Pored standardnih prvotimaca iz prošle sezone šansu da zaigraju za Juventus trener Masimilijano Alegri dao je i novajlijama Mariju Mandžukiću, Paulu Dibali i Netu.

Ništa bolje od Juventusa nije se provela ni ekipa Rome na gostovanju lisabonskom Sportingu. Vučica je takođe sa dve lopte u mreži ispraćena sa stadiona Žoao Alvelade.

Domaća ekipa večeras je praktično sve rešila u razmaku od pet minuta. Prvo je u 64. minutu Islam Slimani iskoristio dobar centaršut Džefersona i doveo Sporting u vođstvo.

Konačan rezultat postavio je, u 69. minutu, Mane koji se najbolja snašao nakon šuta Gutijereza i reakcije Vojceha Ščensnija koji je samo kratko odbio loptu.

Fudbaleri Rome nisu uspeli da završe utakmicu sa 11 igrača na terenu, pošto je u nadoknadi vremena Janga Mbiva zaradio crveni karton zbog veoma oštrog prekršaja na Silvi. Srpski fudbaler Adem Ljajić bio je starter, ali je zamenjen u drugom delu utakmice.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Stefan LihtštajnerSporting LisabonRomaPortugalMarseljmeđunarodni fudbalJuventusItalijaFrancuskaEvropaĐanluiđi BufonAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara