Dvoje finalista za transfer Nemanje Radoje

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.08.18. | 17:22

Još devet dana do zatvaranja pijace...

Pominjali su se Fiorentina, Leganes, SPAL, Ren, Vest Hem, a na kraju je ostalo dvoje finalista u trci za poptis Nemanje Radoje – Betis i Espanjol.

Srpski vezista je pokidao veze sa Seltom, želi da napusti Balaidos, a ni klub iz Viga nema ništa protiv. Bolje da sada zarade nešto na Radoji nego da ga narednog leta izgube bez obeštećenja.

Izabrane vesti

Radoja i Selta su na ratnoj nozi. Srbin je isključen iz prvog tima jer nije želeo da produži ugovor i odbijao je neke ponude iz inostranstva. Kako se tržišta u Engelskoj i Italiji zatvorila, sada je na Balaidosu panika kome da prodaju Radoju. U igri su ostali još Betis i Espanjol. Problem je što je Radoja već odbio jednu ponudu Betisa, nezadovoljan ponuđenim finansijskim uslovima.

Srbin mirno čeka finiš prelaznog roka. Zna da sa svojim kvalitetima može da bude starzter u skoro svakom španskom prvoligašu i zato čeka ponudu koja bi to finansijski ispratila adekvatno. Trener Kike Setiujen ga žarko želi u Betisu i na upravi kluba je da Radoji dostavi zadovoljavajuću ponudu. Ipak, Espanjol bi mogao da pobedi na kraju. Katalonci nisu mnogo trošili ovog leta i mogu da Radoji ponude ugovor koji se ne odbija. A takav tip igrača im je nophoidan jer je na Serđiju Darderu preveliki teret u srcu veznog reda.

Do kraja pijace je još devet dana, Radoja strpljivo čeka...

(FOTO: Action images)


tagovi

Nemanja RadojaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara