"Vagner Lav"
"Vagner Lav"

Džaba što je Vagner pogađao, kada je Subašić dva puta matiran (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.16. | 22:25

Rems iznenadio Monako i odneo bod iz Kneževine - 2:2

Vagner Lav

Džaba je Monako imao večeras raspoloženog Vagnera Lava. Njegovo inspirisano veče i dva gola nisu pomogli Kneževima da zabeleže trijumf. Rems je iznenadio na stadionu Luj II odakle se vratio kući s bodom značajnim u borbi za opstanak.

Izabrane vesti

A sjajno je krenulo za Monako, već u petom minutu Brazilac je iskoristio poklon gostujućeg golmana i sa nekih 17 metara pogodio praznu mrežu za 1:0. Odgovor Remsa usledio je samo šest minuta kasnije kada je De Previl sjajno proigrao Šarbonijea, a ovaj rutinski matirao Hrvata Subašića i poravnao rezultat.

Koliko god da je Rems igrao dobro u polju zakopavali su se defanzivnim greškama. Za prvi gol bio je ktiv golman Karaso dok je drugi za Monako na dušu defanzivcda gostiju El Kaotarija koji je loše vratio loptu ka svom čuvaru mreže, poslužio Vagnera Lova koji je rutinski pogodio za 2:1 u 37. minutu.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku smo videli poprilično kukavičku igru Kneževa koja je kažnjena desetak minuta pre kraja. Umesto da tim Leonarda Žardima dotuče protivnika i obezbedi tri boda, Rems je iz sjajnog napada preko Dijega stigao do boda. Brazilac je maestralno glavom skrenuo u gol centaršut Bangure i zaledio Monako, koji je uprkos remiju bezbedan na drugom mestu sa sedam bodova više od trećeplasiranog Liona.  

LIGA 1 – 30. KOLO

Petak

Monako – Rems 2:2 (2:1)
/Lav 5, 37 – Šarbonije 11, Dijego 79/

Subota

17.00 Lorijen – Marselj
20.00 Bastija – Lil
20.00 Gazelek – Kaen
20.00 Gengan – Sent Etjen
20.00 Monpelje – Nica
20.00 Tuluz – Bordo

Nedelja

14.00 Troa – PSŽ
17.00 Nant – Anže
21.00 Ren – Lion

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Vagner LavRemsMonakoLiga 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara