""
""

Džabe Englezima Vardi, kad Holanđani imaju Narsinga i Jansena! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.03.16. | 22:55

Poslednji tim koji je Engleze dobio na njihovom terenu bila je reprezentacija Nemačke u novembru 2013. godine

Holandija peva na Vembliju! Prvi put posle skoro dve i po godine selekcija Engleske poražena je kao domaćin, a Lale su večeras posle preokreta trijumfovale na legendarnom stadionu sa 2:1.

Izabrane vesti

Poslednji tim koji je Engleze dobio na njihovom terenu bila je reprezentacija Nemačke u novembru 2013. godine.

Tvorac pobede Holanđana koji su pre nekoliko dana u večna fudbalska lovišta ispratili svog najvoljenijeg sina Johana Krojfa, bio je Lusijano Narsing.

Ovaj fudbaler PSV Ajnhdovena se u 78. minutu najbolje snašao posle prodora i asistencije Vinsenta Jansena koji je večeras takođe predstavljao pravu enigmu za englesku odbranu.

Narsing je tako bar na trenutak pronašao utehu za činjenicu da je nedavno zbog njegovog promašaja u penal seriji PSV ispao protiv madridskog Atletika u osmini finala Lige šampiona.

Bilo kako bilo, momak je pokazao da na njega holandski selektori mogu da računaju u budućnosti.

Nije sve delovalo tako blistavo za goste u prvom delu utakmice u kojem je, kao i prošle nedelje u Berlinu, centralna ličnost bio sjajni napadač Lestera Džejmi Vardi.

Ovaj harizmatični napadač Lestera, lidera Premijer lige, dao je u 41. minutu, posle asistencije Kajla Vokera, gol za vođstvo Engleske. Još jednom je Vardi u ovoj situaciji pokazao koliko se dobro snalazi u kaznenom prostoru.

Ipak, Englezi kao da su se opustili u nastavku utakmice ili je bar tako delovalo. Holanđani su od starta krenuli silovito, a kao što to obično biva, hrabra igra im se isplatila.

U 50. minutu Deni Rouz je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, za sudiju nije bilo nikakve dileme, a siguran egzekutor bio je Jansen.

Vardi je u drugom poluvremenu još jednom stavio na velike muke golmana Holandije Zuta, ali je ovaj paradom sačuvao mrežu posle projektila sa distance.

Uoči početka duela na Vembliju održan je minut ćutanja u znak sećanja na Krojfa. Zanimljivo, baš na ovom stadionu Krojf je kao trener doneo Barseloni prvu titulu šampiona Evrope u klupskoj istoriji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vinsent Jansenreprezentativni fudbalLusijano NarsingJohan KrojfHolandijaEvropaEngleskaDžejmi Vardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara