""
""

“Dželat“ Štutgarta pokrenuo Arminiju! Lider jedva sačuvao bod u Bohumu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.11.16. | 20:31

Tim iz Bilfelda sa novim trenerom najavio beg iz zone ispadanja

Stigao je pre dva dana i već je promenio sudbinu Arminije. Jirgen Kramni je možda bio čovek koji je oterao Štutgart u Cvajtu prošle godine, ali je večeras pokazao da je dobrom treneru dovoljno 48 sati na pokrene stvari sa mrtve tačke što se videlo u Bilefeldu gde je Hejdenhajm ispustio bodove i poražen od davljenika sa 2:1.

Izabrane vesti

Posle izjednačenog prvog poluvremena u kojem su gosti poveli preko Šarkea, a izjednačio Fogelsamer, Arminija je u nastavku uspela da dođe do trijumfa zahvaljujući Manuelu Pietrlu koji je glavom u 62. minutu postavio konačnih 2:1. Bio je to pogodak za zaslužen trijumf domaćina koji je bio bolji u nastavku i koji se pobedom pomerio sa dna Cvajte.

Svoje fanove razočarao je večeras lider među drugoligašima Ajntraht iz Braunšvajga koji ni na trećoj uzastopnoj utakmici nije uspeo da dođe do trijumfa. Imali su sreće večeras na gostovanju u Bohumu gde je posle izjednačenja Kuašnera u 84. minutu domaćin imao još dve šanse da dođe do celog plena, ali je odbrana Braunšvajga preživela ofanzivu. Na kraju 1:1 koji su više zadovoljili goste.

Puno sreće je imao i Nirnberg koji je u vatrometu golova uspeo da izbegne poraz od Vurcburgera zahvaljujući pogotku Hovlanda u samom finišu meča. Gosti iz Bavarske lako su preokrenuli rezultat početkom drugog poluvremena u samo dva minuta, ali je na kraju Der Klub spasavao kožu. 

CVAJTA – 13. KOLO

Petak
Arminija – Hejdenhajm 2:1 (1:1)
/Foglsamer 35, Pietrl 62 – Šarke 14/

Bohum – Braunšvajg 1:1 (0:0)
/Kuašner 84 – Kumbela 68/

Nirnberg – Vurcburger 2:2 (1:0)
/Burgštaler 45, Hovland 89 – Sorijano 54, Piso 56. penal/

Subota
13.00 Hanover – Aue
13.00 Karlsrue – Sandhauzen

Nedelja
13.30 Dinamo Drezden – Grojter Firt
13.30 Sankt Pauli – Fortuna
13.30 Union Berlin – Štutgart

Ponedeljak
20.15 Minhen 1860 – Kajzerlsautern

FOTO:


tagovi

Arminija BilefeldBohumBundesliga 2EvropaGvido BurgštalerNemackaNirnberg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara