""
""

Džoš Parker - dve godine posle Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.17. | 12:40

Džilingem na mestu gde nikada nije slavio

Džilingem se ponovo bori za opstanak u trećoj engleskoj ligi, nakon što je prošle godineza jedno mesto izbegao ispadanje. 

Izabrane vesti

Ništa čudno, s obzirom da u svojim redovima ima Džoša Parkera, temperamentnog ofanzivca koji navijačima i upravi Crvene zvezde nije ostao u dobrom sećanju. Naprotiv, jedva su čekali da mu vide leđa, internacionalac Antigve i Barbude prevremeni rastanak naplatio je sa 50.000 evra.

Parker je drugi strelac Džilingema sa pet golova, odmah iza Grega Kandlija sa osam, mada je pomenuti klub jedan od najgorih napada u šampionatu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 2141 ENG 3 Fleetwood - Gillingham tgg gg3+ 2,45

Na otvaranju 23. kola popularne Lige jedan, Džilingem putuje u Flitvud, gde nikada otkako su 2012. godine odigrali nerešeno (2:2) prvi međusoobni duel nije uzeo bod! Domaćin spada u grupu najslabijih odbrana, mada je u istoj završio usled katastrofalnih izdanja u gostima.

Flitvud je za vikend na svom terenu izgubio od Piterboroa (3:2), koji se bori za plej-of, a pre toga nije poklekao kod kuće na sedam uzastopnih mečeva, uključujući i dva u Čekatrejd Trofeju. Džilingem je poražen na dva poslednje utakmice na strani, na pet minulih mečeva vadio je loptu iz mreže najmanje jednom, a najviše tri puta.

Forme i tradicija kažu GG&3+. Ispratite, nećete se pokajati!

MOZZART KVOTE
(1,90) Flitvud (3,35) Džilingem (3,90)

(FOTO: Action Images)


tagovi

DžilingemDžoš ParkerEngleskaFlitvud

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara