""
""

EP ZA MLADE (SPECIJAL): Orlići pobednici grupe - kvota 6! Đurđević prvi strelac šampionata - 8,50

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.17. | 13:10

Ako mislite da Srbija može da osvoji EP, kvota je 30

Polako, ali sigurno približavamo se početku Evropskog prvenstva za fudbalere do 21 godine u Poljskoj, gde će selekcija Srbije pokušati da napravi dobar rezultat.

Izabrane vesti

Tradicionalno na našim prostorima vlada ozbiljno interesovanje za ovo takmičenje, pre svega zahvaljujući dobrim rezultatima nekih ranijih generacija, a MOZZART se potrudio da vam pripremi interesantan specijal.

Selekcija Srbije je zauzela drugo mesto u kvalifikacionoj grupi i u baražu posle velike borbe eliminisala Norvešku. Na kontinentalnom šampionatu Orlići, koje sa klupe predvodi Nenad Lalatović, igraće u grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom.

Ako zaista verujete u Orlove, kvota da će selekcija Srbije osvojiti prvenstvo Evrope iznosi 30. Plasman Orlića u finale donosi kvotu 12, a varijantu da Srbija osvaja prvo mesto u grupi možete da naplatite lepom kvotom 6.

Postoji i uvek interesantana varijanta sa klađenjem ko će biti najbolji strelac šampionata, pa tako recimo, ako verujete u Uroša Đurđevića, donosimo vam kvotu 8,50. Za Ognjena Ožegovića kvota iznosi 18, a za Marka Grujića 20.

U ovom specijalu nudimo vam i da birate ko će igrati u finalu šampionata, pa tako možete da naplatite kvotu 40 ako Srbija bude ukrstila koplja sa Španijom u odlučujućoj borbi za trofej namenjen prvaku Evrope.

Međutim, ni to nije sve, jer možete i da prognozirate ko će biti proglašen za najboljeg igrača na turniru, a ponovo najveće šanse od Srba ima Đurđević, uz kvotu 35.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Evropsko prvenstvo za mlade - U21MakedonijaPortugalreprezentativni fudbalŠpanijasportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara