""
""

Ultimatum Barkliju - potpiši ili idi

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.17. | 18:10

“Fudbal je jednostavno biznis i grač mora da razume to", objašnjava Ronald Kuman

Menadžer Evertona Ronald Kuman poručio je da će Karamele morati da prodaju Rosa Barklija ukoliko do kraja sezone ne produži ugovor sa ovim klubom.

Izabrane vesti

Reprezentativac Engleske ima ugovor s Karamelama do juna 2018. godine, a nedavno se dovodio u vezu sa Čelsijem koji ga želi u paketu zajedno sa Belgijancem Romeluom Lukakuom. Holandski trener poručuje da je prodaja ofanzivnog veziste jedna od opcija.
“Mislim da je svaka situacija drugačija, ali da je ovde sve jasno. Ros je dete Evertona i moramo da mu pružimo dovoljno valjanih razloga da ostane kod nas. Naravno, njegova situacija je različita jer mu ističe ugovor, a kako sada stvari stoje, sledeća sezona mu je poslednja u plavom dresu i zna šta ga čeka”, kaže Kuman.

Holanđanin negira da je igraču postavljen ultimatum, ali podseća da je slično bilo i sa Netanijelom Klajnom kojeg je svojevremeno prodao Liverpulu.
“Fudbal je jednostavno biznis. Igrač mora da razume to, nije to ultimatum već je sada sve na upravi i igraču da se dogovore. Ništa nije čudno, ovo je logična stvar. U Sautemptonu sam imao Klajna koji nije hteo novi ugovor zbog čega sam ga prodao. Igrač mora da razume da, ukoliko ne želi novi ugovor, mora da prihvati odluku klba i poslednice koje slede. Ultimatum je snažna reč, ne sviđa mi se”, napominje Kuman.

Ros Barkli je ove sezone postigao pet golova za Everton.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiRos BarkliRonald KumanPremijer ligaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara