"Kavani i Ibra (arhiva)"
"Kavani i Ibra (arhiva)"

Evijan zna kako se igra sa šampionom, a PSŽ ne ume bez Ibre!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.08.14. | 22:21

Crveni karton Kabaja, Sveci upisali i drugi remi u tri utakmice...

Kavani i Ibra (arhiva)

Pari Sen Žermen više ne deluje kao tim koji je prošle sezone protutnjao francuskim šampionatom! Ili, jednostavno, šampion iz Pariza ne zna i ne ume da igra protiv Evijana kao gost... Jer, tim sa krajnjeg istoka Francuske još jednom je uspeo da osakati favorizovanog rivala i oduzme mu dva boda u borbi za titulu - 0:0!

Izabrane vesti

U ukupno četiri dosadašnja susreta na Parku sportova Evijan je čak tri puta uspevao da ostane neporažen (dve pobede i remi), a sada je najboljem timu Francuske opalio žestoku šamarčinu i upropastio posao u prvom susretu 3. kola Lige 1.

Puleni Lorana Blana morali su da se suprostave starom poznaniku bez povređenog najboljeg strelca Zlatana Ibrahimovića, bez kojeg očigledno to nije isti sastav. 

A koliko je loše PSŽ igrao najbolje govori činjenica da osim nekoliko poluprilika Edinsona Kavanija, Sveci nisu imali nijednu konkretnu priliku da ugroze gol rivala. Da situacija bude još gora, Joan Kabaj je u 63. minutu zaradio i drugi žuti karton na utakmici posle jako glupog starta i ostavio saigrače na cedilu. 

Pobedi je bliži bio domaćin, koji je u poslednja tri - četiri minuta propustio tri fantastične šanse. Na veliku žalost domaćih navijača, sva tri šuta bila su jako blizu gola Sirigua, ali mreža je mirovala do poslednjeg sudijskog zvižduka...

LIGA 1 – 3. KOLO:

Petak:

Evijan – PSŽ 0:0

Subota:

17.00 Gengan – Marselj
20.00 Bastija – Tuluz
20.00 Lil – Lorijan
20.00 Monpelje – Mec
20.00 Nica – Bordo
20.00 Rems – Kaen

Nedelja:

14.00 Lion – Lans
17.00 Sent Etjen – Ren
21.00 Nant - Monako

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvijanEvropaFrancuskaLiga 1Pari Sen ŽermenZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara