""
""

Evrogol na Čairu nije srušio Čarapane, slađi bod ide za Kruševac (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.09.16. | 22:17

Arsićev projektil ulepšao prvih 45 minuta, ali su gosti uspeli da krunišu bolju igru u nastavku meča - 1:1

 

Izabrane vesti

Dobar fudbal i ravnopravna podela plena na niškom Čairu, gde su domaći Radnički i kruševački Napredak remizirali rezultatom 1:1. Slađi bod definitivno pripada Čarapanima, koji su prednost domaćina jurili gotovo čitavo drugo poluvreme, ali su ipak uspeli da ga sustignu, mada su prethodno promašili pozamašan broj izglednih šansi.

Nišlije su dugo tražile put do gola gostiju, a kada je izgledalo da im to neće poći za rukom u prvih 45 minuta, usledio je projektil Lazara Arsića, koji topovski gađao sa preko 20 metara udaljenosti, lopta je udarila u prečku, a potom i u leđa Nikole Petrovića i odseo ugostujućoj mreži.

Radnički je u drugom poluvremenu rešio, mada je u dobroj meri bio i prinuđen, da brani stečeno vođstvo iz poslednjih trenutaka prvog dela igre, pa je Napredak iz minuta u minut sve više stezao obruč oko gola Vladimira Bajića.

Ipak, koncetracija domaće odbrane je popustila u 85. minutu, sve je počelo greškom Petrovića, Urošević je potom predriblao i Bulatovića, centrirao, a tamo Aleksa Vukanović akobratskom reakcijom poslao loptu pravo na glavu Branislavu Punoševcu i spasa za domaće nije bilo.

SUPERLIGA - 9. KOLO:

Petak:
Radnički Niš - Napredak 1:1 (1:0)
/Petrović 44ag - Punoševac 85/

Subota:
16.00 Bačka – Metalac

18.00 Partizan - Crvena zvezda
19.00 Čukarički – Spartak Ždrepčeva krv
19.00 Novi Pazar – Mladost
19.00 Radnik – Voždovac
20.00 Javor Matis - Rad

Nedelja:
19.00 Vojvodina - Borac

(FOTO: Screen shot)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišNapredak KruševacLazar Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara