"Ferdinand i Teri"
"Ferdinand i Teri"

Ferdinand opleo po bivšim prijateljima: Najveći idiot je Džon Teri, Ešli Kol me je izdao

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.09.14. | 14:34

Engleski štoper otkrio kakav odnos ima sa nekadašnjim saigračima iz reprezentacije

Ferdinand i TeriGodinama su igrali zajedno u reprezentaciji, činili jedan od najboljih svetskih štoperskih tandema, ipak do raskola između Rija Ferdinanda i Džona Terija je došlo nakon rasističkog skandala 2011. godine. Tada je Teri tokom ligaške utakmice navodno na rasnoj osnovi izvređao Ferdinandovog mlađeg brata Antona.
„Najveći idiot za mene će uvek biti Džon Teri“, napisao je Ferdinand u autobiografiji, čiji je deo objavio engleski San.

Štoper Čelsija je ipak oslobođen optužbi za rasne uvrede, a Savez ga je kaznio zbog „korišćenja uvredljivih reči“.
„Kao kapiten engleske reprezentacije i moj saigrač iz odbrane mogao je mnoge poštedeti bola da je odmah priznao da su mu te reči izletele u žaru borbe. Nikad s njim nisam razgovarao o tom slučaju. Više uopšte ne pričam s njim, a tri godine kasnije smatram da mu to ne mogu oprostiti. Anton i ja bismo prihvatili izvinjenje, ali nikad nam nije dao tu priliku“, objasnio je igrač KPR-a.

Izabrane vesti

Rio Ferdinand je otkrio da više nije prijatelj ni sa drugim igračem sa kojim je igrao u reprezentacije Engleske – Ešlijem Kolom.
„Ešli i ja smo dugo bili prijatelji. Poznavali smo se od malih nogu. Ali za mene je to puklo kada je on podržao Terija. Izdao je i Antona, kojeg je takođe znao godinama“, napisao je bivši igrač Mančester junajteda.

(Foto: Action Images)


tagovi

Anton FerdinandČelsiDžon TeriEngleskaEšli KolEvropaKvins Park RendžersPremijer ligaRio FerdinandRoma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara