"Nevil i Kol 2003. godine"
"Nevil i Kol 2003. godine"

Fil Nevil: Molio sam se da se Ešli Kol povredi

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.05.14. | 21:50

Bivši reprezentativac Engleske izjavio da zna kako je igračima koji su na rezervi za Svetsko prvenstvo

Nevil i Kol 2003. godineU najvećim reprezentacijama uvek postoji vrhunski igrač koji nikada ne izađe iz senke legendarnog, koji nikada neće zaigrati za svoju reprezentaciju u najbitnijim mečevima uprkos svim svojim klupskim uspesima i svom imenu, jer i od dobrog ima bolji.

Upravo u takvoj situaciji se nalazio Fil Nevil pre Svetskog prvenstva 2006. godine u Nemačkoj kada mu je konkurent na poziciji levog beka reprezentacije Engleske bio Ešli Kol. To je izludelo bivšeg kapitena Evertona koji je priznao da su mu se tada po glavi vrzmale crne misli.
„Kada je Engleska igrala protiv Jamajke na Old Trafordu i kada se Ešli Kol povredio pre Mundijala sećam se da sam otišao u restoran sa mojim bratom i da sam se molio da Kol ima povredu koja će ga udaljiti od Svetskog prvenstva. To nije bila lepa situacija“, rekao je doskorašnji asistent Dejvida Mojesa.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Mančester junajteda je time hteo da objasni kako razume kako se osećaju Džon Rudi, Džon Flanagan, Džon Stouns, Majkl Kerik, Tom Kleverli, Endi Kerol i Džermejn Defo koji se nalaze na spisku rezervi za Mundijal u Brazilu reprezentacije Engleske.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalFil NevilEvropaBrazil2014Ešli KolEngleskaBrazil2014D

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara