Finale! Bane Ivanović ili Martin Škrtel u Barseloni

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.12.18. | 19:32

Srbinu sve bliža selidba na Kamp Nou

Povrede su desetkovale poslednju liniju Barselone, slavni klub je u paničnoj potrazi za pojačanjem na poziciji štopera. A prema najnovijim informacijama iz Katalonije, spisak je je skraćen na dva imena.

Branislav Ivanović ili Martin Škrtel!

Izabrane vesti

Katalonci su u dilemi između iskusnog Srbina i Slovaka iz Fenerbahčea. To javljaju dobro obavešteni izvori o dešavanjima u katalonskom klubu poput Radio Katalunje i Mundo Deportiva. Nije novost da Barsa želi Ivanovića ili Škrtela, ali jeste da su njih dvojica ostali u nekoj vrsti finala za dolazak na Kamp Nou. Do sada su se pominjala i imena poput Andreasa Kristensena (Čelsi), Benedikta Hevedesa (Lokomotiva), Žozea Fontea (Lil), Dajoa Upamekana (RB Lajpcig), Tobija Aldervejrelda (Totenhem), Đenea Dakunama (Hetafe), Dijega Ljorentea (Real Sosijedad), Adila Ramija (Marselj), Unaja Nunjeza (Ateltik Bilbao), Pedra Žeromela (Gremio), Nevena Subotića (Sent Etjen), Vedrana Ćorluke (Lokomotiva), Holgera Badštubera (Štutgart)... Na kraju su Ivanović i Škrtel ostali na skraćenoj listi.

Neki su otpali zbog visokih cena, neki jer klubovi ne žele da ih prodaju, a neki jer nisu zadovoljili sve parametre za igranje u Barseloni. Srbin i Slovak su trenutno najpoželjniji kandidati kao privremena rešenja do leta kada će Barsa svim silama krenuti na Matijsa de Lihta iz Ajaksa.

Ivanović ima ugovor sa Zenitom do sledećeg leta, ali bi mu ruski klub verovatno izašao u susret i pustio ga na Kamp Nou. Slovak bi verovatno mogao čistih papira da napusti Fenerbahče zbog finansijske krize u klubu i dugovanja prema igračima.

Uskoro će sve biti poznato. Barsi je hitno potreban štoper zbog povreda Umtitija i Vermalena. Valverde je ostao samo sa Lengleom i Pikeom, a priključen i mladi Čumi iz B tima.

(FOTO: Reuters)

 

 

 

 

 

 

 

 


tagovi

Branislav IvanovićMartin Škrtel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara