"FK Sarajevo"
"FK Sarajevo"

FK Sarajevo: Mi i Partizan smo za regionalnu ligu

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.13. | 12:37

“Veliki interes, takođe, pokazali su i predstavnici slovenačke Olimpije tako da bi uskoro trebali oformiti radnu grupu koja bi se bavila ovom idejom, a sve u skladu sa propisima UEFE“, istakao je direktor kluba iz glavnog grada BiH

FK Sarajevo

Kada god se pomene regionalna liga u fudbalu strasti u regionu se uzburkaju. Tako je bilo i ovoga puta na zasedanju evropske asocijacije fudbala (EKA) za klubove u regionu koje je održano u Bugarskoj. Pored domaćina Levskog na sastanku su učestvovali i najjači klubovi regiona, uključujući i šampiona Srbije Partizan koji je, prema rečima direktora Sarajeva Dina Selimovića, i te kako zainteresovan za regionalnu ligu.
“I Partizan je, kao i mi, iskazao veliku zainteresovanost za regionalnu ligu obzirom da sadašnja nacionalna prvenstva nastala raspadom bivše Jugoslavije nisu dovoljno atraktivna, stadioni su poluprazni, interes sponzora je sve manji i manji“, istakao je Selimović i dodao:
“Veliki interes, takođe, pokazali su i predstavnici slovenačke Olimpije tako da bi uskoro trebali oformiti radnu grupu koja bi se bavila ovom idejom, a sve u skladu sa propisima UEFE“.

Izabrane vesti

Nema sumnje da je jako regionalno takmičenje potrebno svim klubovima u okruženju, međutim, stav UEFE što se tiče predloga za regionalnu ligu je i dalje nepromenjen.

(Foto: www.facebook.com/ FK Sarajevo photos)


tagovi

EvropaFK PartizansarajevoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara