"Nervozni Lazović se raspravlja sa Miletićem i Radinom, tu je i Šćepović"
"Nervozni Lazović se raspravlja sa Miletićem i Radinom, tu je i Šćepović"

Frka pred kraj revanša: Lazović vređao Đukića!

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.08.17. | 09:11

Neprikladne scene u Felčutu...

Nervozni Lazović se raspravlja sa Miletićem i Radinom, tu je i ŠćepovićPartizan je očitao lekciju Videotonu, u velikom stilu ga tukao na njegovom terenu i plasirao se u grupnu fazu Lige Evrope. Čestitke crno-belima, odmah posle revanša (4:0), javno je džentlmenski uputio Marko Nikolić, ali jedan od njegovih najznačajnijih igrača, Danko Lazović oligledno nije mogao tako lako da se pomiri sa ispadanjem.

Iskusni napadač je, prema tvrdnjama svedoka na Pančo areni, u završnici meča u potpunosti izgubio živce i bes zbog ubedljivog poraza iskalio na - Miroslavu Đukiću!?
Posle gola Uroša Đurđevića u 87. minutu, on je prišao klupi Partizana i sasuo niz psovki i uvreda u lice Miroslava Đukića. Bezobrazno i nepotrebno“, izvestio je reporter dnevnog lista Alo iz Felčuta.

Izabrane vesti

Semafor sve govoriDa je situacija na relaciji Lazović-Đukić bila zategnuta može se zaključiti i na osnovu informacija koje je javnosti predstavio Kurir:
Vređanje je dugo trajalo. Počelo je pre četvrtog Partizanovog gola u 87. minutu, a trajalo je i dok su se crno-beli radovali“.

Jedino što nije preneto jeste šta je razlog ovakve reakcije Danka Lazovića.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Danko LazovićLiga EvropeMiroslav ĐukićFK PartizanSrbijaSuperligaVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara