""
""

Gabijadini zatvorio vrata Fjorentini i Milanu! Poruka za klubove van Italije - zovite!

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.12.16. | 16:43

Šansa za Everton i Valensiju?

Sapunica koju su još letos priredili Napoli i Manolo Gabijadini uskoro bi mogla da dobije završnu epizodu. Posle nekoliko meseci „natezanja“ izgleda da više nema kud - doći će do rastanka već u januaru. 

Izabrane vesti

Ovaj scenario je donekle mogao i da se nasluti posle svih izjava trenera Maurisija Sarija po pitanju Gabijadinijevog uklapanja u Napolijev sistem, ali i tvrdoglavih zahteva menadžera da se mladom napadaču dodeli unosan ugovor. Praktično duplo veći od onog što je klub nudio. Kako se nije dogodio ni najmanji pomak ka pronalasku adekvatnog rešenja, donet je zaključak da je prodaja jedina prava opcija. 

Međutim, Gabijadini se neće više zadržavati u Italiji, već planira selidbu u neku drugu zemlju. To praktično znači da je Gabijadini zatvorio vrata Milanu i Fjorentini, koji su se u poslednje vreme dosta interesovali, a ujedno omogućio čelnicima Valensije i Evertona da krenu u potpunu ofanzivu.
"Želimo da Manolo otkrije novu ligu, novo takmičenje. Nemamo neki prioritet, već samo da to bude jedan zdrav sportski projekat", rekao je jedan od Gabijadinijevih predstavnika, Silvio Paljijari

Uz jasnu poruku da je ceo tim otvoren za pregovore sa svim stranama. Paljijari je u razgovoru za francuske medije poručio da još nije dobio nikakvu zvaničnu ponudu Marselja, ali nije želeo da otkrije da li bi se uopšte pregovaralo o Gabijadinijevom eventualnom odlasku u redove nekadašnjeg evropskog šampiona. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaSerija APrimeraPremijer ligaMarseljNapoliMilanManolo GabijadiniLiga 1ItalijaFrancuskaFjorentinaEvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara