""
""

Gejl: Kao da me je Mitrović bičovao!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.09.16. | 11:50

"Iskreno, pomislio sam da hoće da me povredi, ali sve je to deo slavlja", poručuje heroj Nukasla

Heroj fantastičnog preokreta Njukasla protiv Noriča i pobede od 4:3 Dvajt Gejl otkrio je da je umesto nagrade za pobedonosni gol u šestom minutu nadoknade zadobio povredu i to od strane našeg Aleksandra Mitrovića.

Izabrane vesti

Napadač kojeg je Rafa Benitez letos doveo iz Kristal Palasa za 12.000.000 evra kompletirao je het-trik kojim su Svrake stigle do nove pobede u Čempionšipu. Njegov gol usledio je samo 60 sekundi nakon što je Žoan Gufran izjednačio na 3:3, a pobednički gol je pokrenuo ludnicu na Sent Džejms Parku.

I Mitrović je poludeo od sreće, čak je posle utakmice mlatarao Rafom Benitezom od radosti, mada je najveće posledice ostavio po heroja meča Dvajta Gejla kojeg je dobro protresao i bacio na zemlju.
„Mitro me je dobro prodrmao. Oborio me na zadnjicu, kao da me je bičem odalamio. Iskreno, pomislio sam da hoće da me povredi! Ali, sve je to deo slavlja. Scene radosti posle utakmce bile su neverovatne. Ceo stadion je poludeo, neverovatna scena“, uzbuđeno je istakao Gejl.

Ovo mu je četvrti put u karijeri da je otišao kući sa loptom kojom se igrala utakmica, a koja mu sleduje kao uspomena na het-trik koji je postigao. Nerma dilemu - ovaj mu je najdraži.
„Ovo mi je verovatno i najdramatičniji het-trik u karijeri. Činjenica da je pobeda stigla duboko u nadoknadi vremena, čini ovaj uspeh još većim. Sanjate ceo život kao klinac kako postižete golove u poslednjim sekundama, a na ovakvoj utakmici uraditi tako nešto, pa to se ne zaboravlja. Ovakve pobede čine da verujete da je sve moguće“, zaključio je Dvajt Gejl.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

Rafa BenitezNorič SitiEngleskaDvajt GejlČempionšipAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara