Omri Glazer (©Starsport)
Omri Glazer (©Starsport)

Kuva oko Strazbura i Glazera: Francuzi spremni da daju 3.500.000 evra, Zvezda hoće više

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.24. | 15:41

Otprilike koliko je i Dinamo uzeo za Dominika Livakovića

Najveća zaostavština Baraka Bahara. Tako smo jednom prilikom opisali učinak Omrija Glazera u debitantskoj sezoni u Ljutice Bogdana, a nakon osvojene titule – možda i duple krune? – fantastičnih odbrana u Ligi šampiona sada bi izraelski golman mogao i da finansijski kruniše doprinos Crvenoj zvezdi.

Nije nikakva tajna, Glazer je jedan od Zvezdinih igrača oko kojeg će se ovog leta podizati najveća prašina, a iako su ga prvi u teftere upisali skauti Sevilje i Betisa čini se da je Strazbur, francuska filijala Čelsija, trenutno najkonkretniji u postupcima.

Izabrane vesti

Kako saznaje Mozzart Sport, predstavnici Strazburga već šest meseci beleže svaki potez 28-godišnjeg golmana i veoma su zadovoljni onim što su videli. Toliko da su kolegama iz Zvezde već signalizirali da sačekaju konkretnu i zvaničnu ponudu.

Prema našim informacijama, Strazbur je spreman da kesu olakša za 3.500.000 evra što bi značilo da bi Zvezda maltene utrostručila onih 1.200.000 koje je dala kada je prošlog leta, na Baharovu intervenciju, utrošila kako bi Glazera dovela iz Makabija Haife.

Međutim, kako čujemo, to nije suma koja u potpunosti zadovoljava apetite Zvezdinih čelnika, jer iako ima naznaka da će se Milan Borjan vratiti sa pozajmice iz Slovana, on će u avgustu ipak proslaviti 37. rođendan. Zoran Popović će ovog meseca oduvati 36. svećicu, dok je za Ivana Gutešu ili Vuka Draškića još rano, posebno u Evropi.

Crveno-beli su stava da Glazer vredi više i da na njegovoj prodaji mogu da izvuku između barem 5.000.000 evra, a možda i svih 6.000.000. Za otprilike toliko je, poređenja radi, zagrebački Dinamo prodao Dominika Livakovića Fenerbahčeu, mada je o zakonima tržišta teško i govoriti dok se prelazni rok ne zahukta, jer znate i sami – potražnja određuje cenu.

Za Glazera postoji veliko interesovanje, u Ljutice Bogdana se nadaju da će ono da izazove i barem malu licitaciju. Strazbur ima najbolju startnu poziciju i ako bude brz možda to i izbegne. Zato se i očekuje da konkretna ponuda na Topčidersko brdo stigne u narednih 10 do 15 dana.



tagovi

Omri GlazerLetnji prelazni rok 2024FK Crvena zvezdaStrazbur

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara