""
""

Geret Beri višak u Sitiju, Venger prvi u redu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.13. | 09:15

Arsenal zainteresovan za iskusnig vezistu, ali bi problem mogla da predstavlja njegova plata od 100.000 funti nedeljno

Jedna od prvih žrtava novog trenera Mančester Sitija Manuela Pelegrinija biće Geret Beri. Već po odlasku Roberta Manžnija, ostrvski mediji su počeli da spekulišu da će Beri napustiti Itihad, a to se samo potvrdilo dolaskom Pelegrinija. Vezista je bio nezamenjiv kod Manćinija, iako svojim igrama nije ubedio da zaslužuje toliko kredit.

Izabrane vesti

Pelegrini je na njegovu poziciju već doveo Fernandinja za 40 miliona evra i Beri polako pakuje koefer. Na početku se spominjala opcija da bi mogao da pređe u Totenhem kao zamena za Skota Parkera, ali sada se i drugi velikan iz severnog Londona zainteresovao za njegove usluge. San piše da Arsen Venger očajnički traži pojačanje u sredini terena. Njegova ponuda za Larsa Bendera iz Leverkuzena je već odbijena, a izgleda da zbog Vengerove čuvene štedljivosti nema ništa ni od dolaska Maruana Felainija. Zato se menadžer Tobdžija okrenuo Beriju.

Transfer bi trebalo da iznosi oko 3,5 miliona funti, jer Berijev ugovor sa Građanima ističe za godinu dana. Međutim, problem je njegova visoka plata od 100.000 funti nedeljno, što Venger ne želi da mu ponudi. Beri je i pre četiri godine bio na Vengerovoj meti, ali je tada zbog bolje finansijske ponude otišao iz Aston Vile u Siti. Možda je sada vreme da im se putevi spoje... 

O transferima širom Evrope opširnije čitajte na našem specijalu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaGeret BeriMančester SitiPremijer ligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara