""
""

GG po meri

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.18. | 11:13

Leganes osokoljen pobedom nad Real Madridom ulazi u ovaj susret

Fudbaleri Leganesa i Sevilje odmeravaju snage u okviru prvog meča polufinala Kupa kralja (sreda, 21.30). Iako nas sutradan očekuje daleko atraktivniji susret u drugom polufinalnom paru u kojem se sastaju Barselona i Valensija, to ne znači da večeras nećemo gledati odličan fudbal, a i porazmislite o tome da večerašnji par stavite na tiket.

Opcija je koliko hoćete, ali nama se jedna čini najrealijom...

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:30 4061 ŠPA K Leganes - Sevilla tgg gg 1,95

Obe ekipe došle su do polufinala kao autsajderi, ali Leganes je eliminisao Real, što ima veću težinu od Seviljinog izbacivanja madridskog Atletika. Zato su domaći u blagoj prednosti, ali GG nam se čini kao opcija sa najboljom prođom.

Zašto?

Kada je reč o međusobnim duelima, Sevilja je neporažena, slavila je na pet, a remizirala sa Leganesom na dva okršaja. Pritom, na pet prethodnih dvoboja ovih timova prolazila je igra GG, ali imajte na umu da su (iole) relevantna samo protekla tri, jer su odigrani prošle i pretprošle godine, a pre toga su se sastajali 2001. godine i ranije. 

Prognozu pobednika izbegnite i gađajte golove jer su nekako najlogičniji. Leganes je pokazao da ume da bude i te kako nezgodan, nakon trijumfa nad Real Madridom je osokoljen, samopouzdanje je na nivou, a opet sa druge strane fudbaleri iz predgrađa španske prestonice apsolutno opušteno u ovaj susret jer nemaju šta da izgube. Sevilja je pod pritiskom, ali činjenica da se igra i revanš opet joj olakšava stvari. Ne vidimo zašto ne bi i jedni i drugi pronašli put do protivničke mreže. 

KUP KRALJA, POLUFINALE

Sreda

21.30: (3,35) Leganes (3,10) Sevilja (2,30)

Četvrtak

21.30: (1,28) Barselona (6,00) Valensija (9,50)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizaEvropakladionicaLeganesmeđunarodni fudbalPrimeraSeviljaŠpanijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara