Gigsov odgovor na Zlatanove prozivke: Očigledno misli da zna više o Junajtedu od nas

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.19. | 16:20

“Nemojte više da mi ga pominjete. Imam sasvim dovoljno svojih briga da bih razmišljao o tome“

Iznenadio je Zlatan Ibrahimović odlukom da javno prozove Junajtedove legendarne članove „klase '92“ u nameri da zaštiti nekadašnjeg saigrača Pola Pogbu, mada je švedski golgeter uvek važio za nekog ko ne bira protivnike i zna svakom da odbrusi.

Izabrane vesti

Zlatanove reči naišle su na negodovanje Rajana Gigsa, koji je i sam bio član neponovljive Junajtedove generacije. Selektor Velsa podsetio je javnost, a pre svega Ibrahimovića o uspesima koje su Dejvid Bekam, Geri i Fil Nevil, Pol Skols, Niki Bat i on napravili kroz godine igranja u Mančester junajtedu i nimalo mu se nije svideo ton kojim im se napadač LA Galaksija obratio.
“U ovom trenutku samo je Niki (Bat) povezan sa klubom, a kada znate da smo svi odigrali zajedno preko 2.000 utakmica u dresu Junajteda imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje“, ističe Gigs.

Mada su komentari nekadašnjih asova Junajteda negativno orijentisani prema sadašnjoj generaciji, Velšanin smatra da je to potpuno normalno u trenutku kada klub nije u povoljnoj situaciji.
“Nekada su naša mišljenja pozitivna, nekada negativna, ali ona ne utiču na rezultat. Mi smo navijači ovog kluba. To je suština fudbala, da postoje razlike u mišljenju. Ali Ibrahimović očigledno zna više o klubu od nas“.

Gigs je zamolio novinare da mu više ne pominju Zlatana i njegove poruke...
“Imam sasvim dovoljno svojih briga da bih razmišljao o tome. Junajted ima odličan tim. Imaju šansu da naprave nešto veliko. Dugačak je put, ali za to je potrebno i malo sreće. Biće zanimljivo videti kako će to proći“.

Foto: Reuters


tagovi

Zlatan IbrahimovićRajan Gigs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara